Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ELLEHUNGARY

Elindult az ELLE TikTok-csatornája!

2023. május 24.

1 perc olvasás

ELLE

ellehungary TikTok ELLE TikTok
Elindult az ELLE TikTok-csatornája!
© ELLE

Végre elindult a magyarországi ELLE TikTok-oldala, ahol rögtön betekintést nyerhetsz az ELLE Awards legmeghatóbb pillanataiba. 


Kétségtelen, hogy manapság a TikTok a legnépszerűbb közösségi oldal, hiszen mindenféle tartalommal találkozhatunk a felületen. Természetesen a magyarországi ELLE sem maradhat ki, mostantól a Facebook és az Instagram mellett ott is követhetsz minket. 

Különleges tartalommal vár az ELLE a TikTokon

Az ELLE csatornája egy izgalmas időszakban indult el, hiszen rögtön exkluzív tartalmakkal találkozhatsz. Az első videók az ELLE Awards legmeghatóbb pillanatairól, és az inspiráló beszédekről készültek. Interjúkkat is találsz, így érdemes már most követni az oldalt. 

@ellehungary Így telt a tegnap esti ELLE Awards díjátadó. 🤩 Köszönjük, hogy eljöttetek és együtt ünnepeltetek velünk, illetve persze azt is, hogy szavaztatok! Ha esetleg még nem ismernétek a díjazottakat, lapozzátok fel legújabb lapszámunkat, összeállításunkban ugyanis bemutatjuk a nyerteseket, akik munkásságukkal és elért eredményeikkel példát mutatnak – nemcsak a nőknek. ⚡️ #ELLEAwards #nőkazélvonalban #elle #ellehungary #eprespanni #illesfanni #kovacspatricia #trokannora ♬ Crazy in Love - Beyoncé,Jay-Z

Az ELLE Awards mellett sok werkvideóval, interjúkkal és izgalmas tartalommal várunk. Bepillanthatsz a fotózások kulisszái mögé, és a szerkesztőséget is jobban megismerheted. A divattal és szépségápolással kapcsolatos videók sem hiányozhatnak, ha szeretnél pár hasznos tippet, vagy épp a legújabb trendek érdekelnek, akkor mostantól kövesd az ELLE magazint a TikTokon is. 

Csupa újdonsággal, és izgalmas tartalommal várunk, szóval keresd az ellehungary felhasználónevet, és kövess minket a TikTokon is! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves