Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. június 9-11.: A Bika sorsszerű eseményekre számíthat, a Bak hazugságon kapja az egyik szerettét

2023. június 09.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. június 9-11.: A Bika sorsszerű eseményekre számíthat, a Bak hazugságon kapja az egyik szerettét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A Hold a Halakban jár, és ez felszínre hozza a csillagjegyek érzelmes és spirituális oldalát. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A munkahelyeden vagy épp a baráti körödben, de rejtett ellenségekre, mérgező személyekre bukkanhatsz. Ezek az emberek megpróbálnak elgáncsolni, akár azzal, hogy megpróbálnak lebeszélni a céljaidról. Semmiképpen se hallgass rájuk, mert már közel jársz a sikerhez.

Bika

Van egy lelki társad, Bika. A hétvégi Hold megnyitja az ajtót egy spirituális energia felé, ami karmikus és pozitív dolgokat hoz az életedbe, mint például az új kedvesedet. Ez bizony egyes párban élőkre is vonatkozik, és fel kell készülniük arra, hogy találkozhatnak valakivel, aki felforgatja a szerelmi életüket.

Ikrek

Rálelhetsz egy régi szenvedélyedre, ami újra tűzbe hoz. Ugyanakkor valami teljesen új dolog is lázba hozhat, és minden figyelmedet az adott tevékenységre fogod fordítani. Talán épp ez ébreszt rá arra, hogy nem szereted a jelenlegi munkádat, és jobb szeretnél inkább a(z) (új) szenvedélyeddel foglalkozni főállásban.

Rák

Rendkívül érzelmes leszel, kedves Rák, és könnyen elérzékenyülsz. Ez segíthet közelebb kerülni másokhoz, elmélyíteni a kapcsolatotokat, de egy kiadós sírás még egy lelki megtisztulással is felérhet. Ugyanakkor a spirituális kíváncsiságod is felébredhet, és kedvet kaphatsz elmélyülni a témában.

Oroszlán

A napokban a társaság helyett inkább a magányt részesíted előnyben, mert szeretnél végre a kedvteléseiddel foglalkozni, és önmagaddal. Ez teljesen érthető részedről, de az sem bánod, ha esténként összebújsz a szerelmeddel vagy a családdal néztek egy filmet. Az ilyen programok még jobban összehoznak titeket.

Szűz

Szeretnél minőségi időt tölteni Szűz azokkal, akiket szeretsz, és ezt meg is teheted a hétvégén. Igaz, nem lesz mindig könnyű, mert időnként borulhat egy-egy program, és akadályokba ütközhettek, néha türelmetlen is leszel, de végül megkapod a romantikát, vagy a vágyott meghittséget a családdal.

Mérleg

Lehet, nem indul jól a hétvége, de nem aggódsz, és valószínűleg épp ez jelenti majd a sikered titkát! Mindent könnyen veszel, lazán kezelsz, és ez valahogy meghozza a szerencsédet. Ezzel együtt jól esik, hogy végre jut időd önmagadra, a kedvteléseidre, és így sikerülni is fog hétfőre feltöltődni.

Skorpió

Szenvedélyes, romantikus hétvége elé nézel Skorpió. Készen állsz megnyílni a szerelmed előtt, és beavatni az érzelmi világodba. Ezt abban az esetben is jól teszed, ha egyedülállóként a kiszemeltednek vallasz szerelmet. Bárkitől is várj szeretetet, pozitív visszacsatolást: megkapod.

Nyilas

A világon mindennél jobban szereted a függetlenségedet, de ez nem jelenti azt: nem szereted a családdal töltött időt. Élvezed, ha látod a szeretteid mosolygós arcát, ahogy az építő jellegű vitákat is. Ez a hétvége tökéletes a kerti grillezéshez, a nagy társaspartikhoz, minden családi és baráti tevékenységhez.

Bak

Átlátsz valakinek a trükkjein, és nagyon nem szereted, ha át akarnak verni. Valószínűleg a napokban hazugságon kapod a párodat vagy egy szerettedet, és ebből komoly konfliktus lehet. Próbáljátok mielőbb rendezni a problémát, hogy ez a dolog ne nyomhassa rá a bélyegét az egész hétvégére.

Vízöntő

Légy óvatos Vízöntő, mert a hétvégén kedved támadhat vásárolgatni, és kicsit sok mindent rendelhetsz a netről, vagy sok pénzt hagyhatsz a boltokban. Pénzköltés nélkül is nagyszerűen éreznéd magad, mert rengeteget nevetsz és szórakozol a szeretteiddel, akár otthon vagytok, akár kirándulni mentek.

Halak

Nem szeretsz a reflektorfénybe kerülni, pedig a hétvégén mindenki ott szeretne lenni, ahol te vagy, és keresik veled a kapcsolatot. Megnyugtató felismerni, hogy az emberek az életedben őszintén csodálnak és szeretnek téged, annak ellenére: hajlamos vagy inkább bujkálni a figyelem elől.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves