Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PREMIER

A 8 legjobban várt premier júniusban

2023. június 03.

4 perc olvasás

ELLE

Netflix hbo max mozi Disney+ júniusi premierek Outlander
A 8 legjobban várt premier júniusban
© Instagram/@justlikethatmax

Az Outlander, az És egyszer csak…, és az Indiana Jones rajongók imádni fogják ezt a hónapot. Mutatjuk a júniusi premiereket!


A streaming szolgáltatók, és a mozik gondoskodnak arról, hogy ütősen kezdődjön a nyár. Régen várt folytatásokkal, sikerfilmekkel, nagy durranásokkal örvendeztetnek meg minket. Íme, a júniusi premierek!

Outlander – Az idegen 7. évad (2023) (Netflix – június 17.)

Diana Gabaldon díjnyertes regénye alapján készült Outlander végre visszatér! Nem kérdés, hogy Jamie-nek (Sam Heughan) sikerül megmentenie Claire-t (Caitriona Balfe), a biztos haláltól, és aztán együtt néznek szembe a rájuk váró veszélyekkel, történetesen az amerikai polgárháborúval. Az előzetes alapján romantikából, és akcióból nem lesz hiány!

Ragyogj, ha mersz (Netflix – június 22.)

Kim Cattrall rajongói örülhetnek, mert Miss Bennyvel együtt ismét megcsillogtatja színésznői képességeit ebben az új drámasorozatban. Marco Mejia, egy fiatal, a feltörekvő influenszer állást kap a legendás sminkesmogulnál Madolyn Addisonnál, aki úgy sejti: valaki belülről bombázza szét a cégét. Miközben megtanítja minden fortélyra a lányt, eléri, hogy kémkedjen neki…

Flamin’ Hot: Egy pikáns sikertörténet  (Disney+ – június 9.)

Flamin’ Hot: Egy pikáns sikertörténet egy dramedy, méghozzá egyenesen Eva Longoria rendezésében. A történet Richard Montañez, a Frito Lay takarítójának igaz történetét mutatja be. Montañez a mexikói-amerikai származását használta arra, hogy az ikonikus Flamin’ Hot Cheetost olyan snackké változtatta, ami az egész világot meghódította.

És egyszer csak… 2. évad  (HBO Max – június 22.)

Ez az a hónap, amire minden Szex és New York rajongó várt! Visszatérnek a kedvenc barátnőink, a már ötevenes éveiket taposó Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes és Charlotte York Goldenblatt, hogy újabb hajmeresztő kalandokkal, randikkal, és bölcsességekkel kápráztassanak el bennünket. Miranda és Che kész egy következő szintre emelni a kapcsolatukat, Charlotte lánya szeretné elveszíteni a szüzességét, Carrie-t és Aidant pedig újra összehozza a sors, és egy bizonyos MILF -lista hatalmas botrányt kavar. 

Az idol (HBO Max – június 5.)

Készen állsz a nyár egyik legforróbb sorozatára? Az egyik főszereplő, Lily-Rose Depp, aki egy Jocelyn nevű popsztárt alakít majd, míg a férfi főhős The Weeknd lesz. A férfi - egy önsegítő guru és kultuszvezér -, kiszúrja egy klubban Jocelynt, akivel villámgyorsan összemelegednek, ám a kapcsolatukat leginkább a toxikus szó jellemzi.

A mumus (mozi – június 1.)

A Stephen King regénye alapján készült horror igazi gyöngyszem lehet a műfaj szerelmeseinek! A félelem, a reszketés, a sikongatás szinte garantált! A történet középpontjában a 16 éves Sadie és a 10 éves húga, Sawyer áll, akiknek meg kell küzdeniük az édesanyjuk elvesztésével. Aztán egy titokzatos új beteg toppan be a lélekgyógyász apához és lányaihoz, és magával hoz egy nagyon sötét, és nagyon gonosz lényt.

Barátnőt felveszünk (mozi – június 22.)

A könnyed is ki fog csordulni ettől a vígjátéktól! Maddie (Jennifer Lawrence) finoman szólva is peches: rászállt az adóhatóság, elvitték az autóját és pénzre lenne szüksége, ha nem akarja a házát is elveszíteni. Talál is magának egy érdekes munkát: szülők keresnek „barátnőt” a fiuknak, mielőtt egyetemre menne. A 19 éves srác hihetetlenül zárkózott, rémült és tapasztalatlan, de Maddie eldöntötte, hogy mindenáron „megrandiztatja”.

Indiana Jones és a sors tárcsája (mozi – június 29.)

Kapjanak a szívükhöz az Indiana Jones rajongók, mert végre valahára visszatér a kedvenc kalandoruk és professzoruk, Harrison Ford főszereplésében. Nos, Mr. Jones tanárként nyugdíjba megy, de nem régészként! Egy újabb gigantikus kalandba sikerül belekeverednie, ami a nézők számára nemcsak látványos, és akciódús lesz, hanem rettentően humoros is! Az executive producerek között van Steven Spielberg és George Lucas, szóval az élmény: garantált!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves