Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. július 21-23.: A Bika búcsút inthet minden megpróbáltatásnak, a Rák szívében fellángol egy régi szerelem

2023. július 21.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. július 21-23.: A Bika búcsút inthet minden megpróbáltatásnak, a Rák szívében fellángol egy régi szerelem
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A hétvégén, amíg egyes csillagjegyek élvezik a jól megérdemelt pihenést, addig a többiek átalakítják az életüket. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Tele vagy energiával Kos. Készen állsz arra, hogy a napokban végre utolérd magad, és elvégezd a sok félbemaradt feladatodat. Azért ne csak erről szóljon a hétvégéd, hanem a párodról is, aki szívesen romantikázna veled, vagy éppen a családodról, akik elmennének veled strandolni vagy moziba. Szánj rájuk is időt!

Bika

Hatalmas megkönnyebbülésben lesz részed, mert végre véget ér minden megpróbáltatás az életedben. Innentől kezdve csak felfelé vezet az út. Szép lassan megoldódnak a gondjaid, búcsút inthetsz minden nehézségnek, és csakugyan beköszön egy örömökkel és bőséggel teli időszak.

Ikrek

A napokban egy rejtett lehetőségbe botlasz, amit eddig figyelmen kívül hagytál, de most már tisztán látod, mit kell tenned annak érdekében, hogy megváltozzanak a dolgok az életedben. Ezenkívül pedig megújítod a kapcsolatodat azokkal a barátokkal és rokonokkal, akikkel az utóbbi nem volt túl fényes a viszonyod.

Rák

Komoly változások várhatók a szerelmi életedben. Ha egyedülálló vagy, visszasétálhat az életedbe az exed, akivel újra felmelegítitek a kapcsolatotokat. A probléma az, hogy ezt a párban élők is megtapasztalhatják. A dilemmát nem más fogja jelenteni, minthogy eldöntsd: melyiküket válaszd.

Oroszlán

A hétvégén végre lelassítasz, és átadod magadat a jól megérdemelt pihenésnek. Kényeztesd magad egy kellemes étkezéssel a kedvenc éttermedben, vagy lepd meg magadat egy masszázzsal. Nyugodtan lustálkodj, és ne engedd, hogy a környezeted olyanra vegyen rá, amit nem szeretnél.

Szűz

Ideje érvényesülni, és megszólalni, kedves Szűz. Az utóbbi időben passzív résztvevője voltál az életednek. Ne tartsd vissza azt, ami a szívedet nyomja. Amikor eljön a megfelelő pillanat, fejezd ki magadat őszintén. Csak így érheted el, hogy végre a te vágyaid is megvalósuljanak.

Mérleg

Óriási bátorság kell ahhoz, hogy szembenézz a múltaddal, márpedig a hétvégén ez elkerülhetetlen. Ám ez egy második esélyt kínál neked. A kulcs a következő: fogadd el a korábbi hibáidat. Ragadd meg az újrakezdés lehetőségét, és tégy apró lépéseket egy olyan irány felé, ami örömet és kiteljesedést hoz számodra.

Skorpió

Nagyon könnyed, játékos, gondtalan napok várnak rád, Skorpió. Úgy érzed, minden, amihez hozzáérsz, arannyá válik, és izgatott vagy, hogy egy hosszú és nehéz időszak után végre javul az életed. Jó irányba haladsz, és semmi sem állhat az utadba. Élvezd ezt a lendületet, és hagyd, hogy inspiráljon, szenvedéllyel töltsön el.

Nyilas

Nagy változások mennek végbe az életedben, kedves Nyilas, amik izgalmat és új lehetőségeket hoznak. Közben csodálkozol azon, miért tartott olyan sokáig felismerni azokat a fontos területeket, amiket eddig elhanyagoltál. Mintha eltűnt volna a fátyol a szemedről, lehetővé téve, hogy lásd a fényt, és megértsd, miről maradtál le.

Bak

A napokban feltűröd az ingujjaidat, és kemény munkába fogsz. Rendet raksz az életedben kívül és belül egyaránt. Dicséretes a munkabírásod és az elhivatottságod, Bak. A sikerre való törekvésed csodálatra méltó, és nem áll szándékodban feladni, amíg el nem éred a céljaidat. De az sem lenne baj, ha a kikapcsolódásra és pihenésre is jutna időd!

Vízöntő

Erős késztetést érzel arra, hogy rendet tegyél az életedben. Előveszed a régóta halogatott dolgokat, a félbemaradt feladatokat, és minden szálat elvarrsz magad körül. Ez a kapcsolataidra igaz, mert tiszta vizet öntesz a pohárba a rokonokkal, és a barátokkal, ami segít megújítani a köztetek lévő köteléket.

Halak

A hétvégén tele leszel energiával. Végre lesz időd és erőt kitakarítani vagy átalakítani az otthonodat, és elvégezni mindazt, amit eddig halogattál. Plusz programokat, csalási összejöveteleket szervezel, és hogy mindenki más is, nagyon elégedett leszel magaddal. A kérdés az: mikor fogsz pihenni?

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves