Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. január 6-8.: A Baktól végre bocsánatot kérnek, a Halak Hamupipőkének érezheti magát

2023. január 06.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. január 6-8.: A Baktól végre bocsánatot kérnek, a Halak Hamupipőkének érezheti magát
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Viharos napok előtt állnak a csillagjegyek, amit néha megszakít majd egy-egy romantikus élmény. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Szükséged lenne egy vállra, amire támaszkodhatsz, vagy egy fülre, ami meghallgat. Neked is vannak törékeny pillanataid. Miért kell ezt szégyellni, Kos? A szeretteid szeretnek téged, és fontos nekik a testi-lelki jóléted. Miért ne tennéd félre a büszkeségedet, hogy a támogatásukat kérd?

Bika

Romantikával és gyengédséggel teli varázslatos napok várnak rád a szerelmeddel. A meglehetősen stresszes hét ellenére végre teljesen elégedettnek érzed magad. Igaz, a családod okozhat némi fejtörést, mivel egyeseknek szükségük lesz arra, hogy meghallgasd a gondjaikat.

Ikrek

Szeretnéd a hétvégédet a szeretteiddel vagy a barátaiddal tölteni, de sajnos nem érnek rá, emiatt letargikus hangulatba kerülsz. Mi lenne, ha akkor már önmagadra fordítanád ezt az időt? Ne próbálj erőszakosan figyelemhez vagy szeretethez jutni, mert abból kellemetlenséged származhat.

Rák

A párban élők meghitt,  romantikus hétvégére számíthatnak, amennyiben a Rák nem fojtogatja a szerelmével a kedvesét. Az egyedülállók viszont beleszerethetnek egy tipikus rosszfiúba. Legyenek vele óvatosak! Ezenfelül a következő napok a művészet jegyében telnek és múzeumba, moziba, operába mehetsz.

Oroszlán

Feszegeted a határaidat, de nemcsak fizikálisan, hanem olyan téren is, meddig mehetsz el másoknál. Végül nem a nyersességed vagy az  akaratosságod válthat ki vitát, hanem az, hogy egyik rokonod kritizálhat, és habár a lelked mélyén igaznak érzed, mégis összeveszel vele. Ebből a helyzetből csak vesztesként kerülhetsz ki.

Szűz

A hétvégén nagyon ingerlékeny és rosszkedvű leszel, és minden apró nehézséget katasztrófaként élsz meg. Éppen emiatt könnyen összeveszhettek a kedveseddel vagy a rokonaiddal. Te is érzed, hogy most mindenki jobban jár, ha békén hagynak, ezért is igyekszel majd elvonulni.

Mérleg

Ezen a hétvégén különböző bulikba vagy rendezvényekre hívnak. Bár nincs sok kedved elmenni Mérleg, mégis kár lenne kihagynod! Viszont összetűzésbe keveredhetsz egy barátoddal vagy rokonoddal, de óvakodj attól, hogy hirtelen kimond, amit gondolsz, mert akkor egy darabig nem fogtok beszélni.

Skorpió

Minden ok nélkül azon görcsölsz: a párod nem szeret és el fog hagyni. Ő türelmesen igyekszik megnyugtatni és csillapítani a féltékenységedet, amivel mindenképpen kellene kezdened valamit, mielőtt a kapcsolatotok rovására megy. Az csak hab a tortán, hogy egy véleménykülönbség miatt sikerül összeveszned a családoddal.

Nyilas

Anélkül, hogy akarnád: elrabolod mások szívét, annyira szexi és vonzó leszel. Párban élőként ez most sok örömöt fog szerezni az ágyban és azon kívül is, mivel a kedvesed lesni fogja minden óhajodat. Jó néhány baráti és családi találkozó vár rád, és mindenhol te leszel a középpontban, a sok figyelem pedig jót tesz majd az önbizalmadnak!

Bak

Az előtted álló néhány nap segít helyrehozni a kapcsolataidat, és ezzel nemcsak a kötelékeid erősödhetnek meg, hanem a lelki sebeid is begyógyulhatnak, miután bocsánatot kérnek tőled. Ám ezzel együtt lesznek olyan barátságok is, amik véget érnek, de se sajnáld őket, hiszen így lesz a legjobb mindenkinek!

Vízöntő

A napokban apró feszültségek jelenhetnek meg kapcsolatodban, de semmi olyan, amit ne lehetne gyorsan vagy könnyen orvosolni. A hétvégén nagyon vágysz majd arra, hogy egyedül legyél, de bosszanthatja a szeretteidet a zárkózottságod. Mondd el nekik, mit érzel, és akkor megértőbbek lesznek!

Halak

A hétvégéd a szerelem és romantika jegyében telik. A partnereddel végre ismét randizgattok, és úgy gyűritek a lepedőt, mint mikor összejöttetek! Az egyedülállók pedig Hamupipőkének érezhetik magukat, mikor egy rendezvényen megismerkedhetnek a hercegükkel. Csak ne meneküljenek el éjfélkor! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves