Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. február 10-12.: Az Ikrektől bocsánatot kérnek, a Vízöntő élete teljesen megváltozik hétfőre

2023. február 10.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. február 10-12.: Az Ikrektől bocsánatot kérnek, a Vízöntő élete teljesen megváltozik hétfőre
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Izgalmas társasági életet élnek a csillagjegyek a hétvégén. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A napokban neked jut a szerep, hogy megvigasztalj másokat, és jobb kedvre derítsd őket. Kicsit most mindenki maga alatt lesz, és jól fog jönni a színes, vidám társaságod, és hogy kirángatod őket a sötét hangulatukból. Persze te is tudnál örülni egy kis törődésnek, de ne aggódj, meg fogják hálálni a támogatásodat!

Bika

A hétvégén minél több társaságban fordulsz meg, annál több ellentétes információt kaphatsz egy személyről vagy egy helyzetről. Éppen ezért fogadd őket kétkedve, amíg te magad nem tudsz meg valami biztosat. Óvakodj attól, hogy túl sokat gondolkodj olyan dolgokon, amik még sem történtek!

Ikrek

Izgalmas programok, társasági események várnak rád, Ikrek. Bárhol is fordulsz meg, ott mindenkit elbájolsz, és te leszel a társaság szíve-lelke. Nem kis meglepetésedre felkereshetnek azok, akik korábban megbántottak, vagy ártottak neked, és a bocsánatodat kérhetik. Ez óriásit lendít majd az életeden!

Rák

Nagyszerű hétvégét tölthetsz el a szeretteiddel. Talán még az idősebb rokonaidat, rég nem látott rokonokat is meglátogatod. Több izgalmas programban lesz részed, bárhová is mész. A napokban egy percig sem fogsz unatkozni, és fontos dolgokra tanítanak azok, akikkel az idődet töltöd.

Oroszlán

Azon kaphatod magadat a napokban, hogy lépten-nyomon kiöntöd a szívedet valakinek, holott nem szokásod. Ne szégyelld emiatt magadat Oroszlán! Épp itt az ideje beavatni másokat abba, mi van veled, és akár a segítségüket kérd. Figyeld meg: az őszinteségtől nagy kő esik le a szívedről!

Szűz

Mindenki szeretne egy kis időt tölteni veled, kedves Szűz. Rengeteg szeretetet és figyelmet kapsz a napokban. Ám az igazság az: te néha inkább magányra vágysz, és hogy a kedvenc passzióidat űzhesd. Ha igazán szeretnek, nem fognak megsértődni azon, ha egy kis békességet kérsz magadnak.

Mérleg

Egész hétvégén rózsás hangulatban leszel. Bárhová is mész, ontod magadból a pozitivitást, és az emberek rendkívül hálásak lesznek érte. A csillagok arra intenek, hogy merd követni az ösztöneidet, mert így elképesztő élményekben lehet részed, még akár anyagiak tekintetében is szerencse érhet.

Skorpió

A következő napokban sorra érnek a különös, megmagyarázhatatlannak tűnő események. Érzed, hogy a sors valamit üzenni vagy elérni próbál. Mikor megosztod a tapasztalataidat egy társaságban, válaszokat kaphatsz, és megérted, miért történnek veled a misztikus események.

Nyilas

Egy nagyszerű hír bearanyozza az egész hétvégédet. Végre úgy érzed, sínen vagy, ott tartasz, ahol mindig is lenni szerettél volna. Csodálatosan fogod érezni magad, és a szokottnál is kedvesebb leszel másokkal. A rokonokkal és a családdal töltött idő most még meghittebbé válik. Rég voltál már annyira szabad és önfeledt, mint amilyen most leszel!

Bak

Többen is versengenek a kegyeidért Bak, de senki sem elég jó neked ahhoz, hogy elmenj vele randizni, de ettől még jól esik a figyelem! A párban élők viszont különösen élvezik az együtt töltött időt, a mit izgalmas programokkal, meghitt bújásokkal, és lelkizős borozgatásokkal spékelnek meg.

Vízöntő

Sorsfordító hétvége elé nézel, ami főleg a szerelmi életedet érinti. Ez azt jelenti, hogy hétfőre menyasszony vagy újra egyedülálló lehet belőled. Más Vízöntőket pedig úgy felpaprikázz egy bizonyos esemény, hogy hirtelen felindulásból úgy dönthetnek: új életet kezdenek. Akár külföldön,

Halak

Egész hétvégén fokozottan érzékeny, valamint érzelmes leszel. Légy ezzel óvatos, mert egy bizonyos szintig jól esik a szeretteidnek, de egy idő fojtogatónak érezhetik. Arra is ügyelj, hogy ne ilyen felhevült állapotban akarj bármilyen kapcsolati döntést meghozni. Viszont az egyedülállók iránt valaki elszántan érdeklődik a napokban!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves