Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. augusztus 18-20.: A Nyilas olyan hívást kap, ami átírja a hétvégéjét, a Vízöntő párja rengeteg pénzhez juthat

2023. augusztus 18.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. augusztus 18-20.: A Nyilas olyan hívást kap, ami átírja a hétvégéjét, a Vízöntő párja rengeteg pénzhez juthat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Úrrá lesz a vágy a csillagjegyeken, hogy mielőbb változtassanak az életükön. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Kissé melankolikusnak érzed magad a hétvégén. Sokat gondolsz a múltra és a régi szép időkre, főleg mostanában, amikor minden a feje tetején áll. Bár nem érted, miért történnek a dolgok úgy, ahogy, hidd el: mindennek megvan az oka. A napokban egy fontos leckét tanulhatsz meg, csak nyisd ki a szemedet és a füledet.

Bika

Most nem finomkodsz Bika, és ha úgy érzed, valamit el kell mondanod, habozás nélkül megteszed. Az emberek érzelmei azonban gyakran inkább cserépedényként működnek, nem pedig mikrohullámú sütőként. Időbe telik, hogy felmelegedjenek a szükséges beszélgetéshez. A napokban légy óvatos, mert a türelmetlenséged, makacsságod kárt tehet a kapcsolataidban.

Ikrek

A következő napokban a szokottnál is nagylelkűbb leszel. Kisebb-nagyobb ajándékokkal leped meg magadat és a szeretteidet is. Ám lesznek, akik nem örülnek annyira, mint várnád, és ez rossz érzést kelthet benned. Lehet, rossz passzban van az illető, vagy tehernek érzi az ajándékot. Ne legyen emiatt rossz kedved, csak örülj annak, hogy adhattál.

Rák

Arra bátorít az univerzum, hogy fontos döntéseket hozz azzal kapcsolatban, merre szeretnél tovább menni, vagy milyen új kalandban kívánsz részt venni. Nehéz új utat választani, ha már megszoktad a jelenlegit, de soha nem bölcs dolog stagnálni. Megérdemled, hogy növekedj, és megtapasztald az életed teljességét, szóval, légy bátor!

Oroszlán

Sokat időzöl mostanában a múltban. Talán közeleg a születésnapod, vagy éppen volt már volt, és az életkor előrehaladtával jön a vágy, hogy megnyomd a reset gombot, és jobbá tedd az életedet. A napokban magányosan, visszavonultan mélázhatsz arról, mit kellene tenned. Ne kapkodj el semmit!

Szűz

Nagy szükséged van a hétvégén a barátaidra, hogy megoszd velük az örömödet, és a bánatodat. Most ők azok, akik átsegítenek a jelenlegi nehézségeken. Olyan erőt, szeretetet, támogatást kapsz tőlük a napokban, ami feltölt és tettekre sarkall. Készen állsz meghozni néhány az életedet megváltoztató döntést.

Mérleg

Egyre inkább érzed: ideje változtatni. A hétvégén rászánhatod magad, hogy új munkahely után nézz, sőt, akár néhány közelebbi kötelékedet, akár a párkapcsolatodat is felszámolhatod. Úgy érzed, ősztől nem folytathatod a mostani életedet, ezért mindent átalakítasz, amit csak tudsz.

Skorpió

Közeledik a nyár vége és téged még mindig szólít a kaland. Vágysz az új élményekre, de talán az új életre is. Fontolgatod a költözést, a munkahelyváltást, és hogy listát írsz arról, mi mindent szeretnél még idén kipróbálni. Tedd azt Skorpió, és mikor tényleg készen állsz rá, vágj bele a megvalósításba.

Nyilas

Már előre megtervezted a hétvégédet pontról pontra, mikor váratlan hívást kaphatsz, ami egy szempillantás alatt átrendezi a napjaidat. Érthető, ha dühös leszel, és bosszant a dolog, de törekedj arra, hogy még a körülmények ellenre is kihozd belőle a maximumot.

Bak

Áldottnak érzed magadat a hétvégén, mert olyanok vesznek körbe, akiket szeretsz és támogatnak. A családi és baráti programok a vártnál sokkal jobban sülnek el, és pontosan azt fogod kapni tőlük, amire épp szükséged van. Még néhány jó tanáccsal is gazdagabb lehetsz, amik segíthetnek megvalósítani a vágyaidat.

Vízöntő

A pároddal nagyon szerencsések lesztek. Jó esély van arra, hogy a szerelmed bónuszt kap, vagy valamilyen úton-módon hozzájut egy nagyobb összeghez. De téged is érintenek közvetlenül kellemes meglepetések a következő napokban. Ez a hétvége hozzásegíthet titeket az anyagi problémák rendezéséhez és akár egy új élet kezdéséhez.

Halak

Sokat töprengsz azon, hogy valami újat kellene tanulnod, esetleg szakmát váltanod vagy saját vállalkozást indítanod. Tedd azt, Halak! Képezd magad, nézd meg milyen lehetőségeid vannak és merj váltani. Oszd meg terveidet a szeretteiddel, akik támogathatnak a terveid megvalósításában.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves