Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2022. szeptember 30-október 2.: A Skorpió életét felrobbantja egy váratlan találkozás, a Vízöntő párja egy zsák pénzt visz haza

2022. szeptember 30.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2022. szeptember 30-október 2.: A Skorpió életét felrobbantja egy váratlan találkozás, a Vízöntő párja egy zsák pénzt visz haza
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A legtöbb csillagjegy pozitív változásokkal számolhat a szerelmi életében a következő napokban. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Jó ötlet körültekintőbbnek lenned, ha kapcsolatokat építesz ki vagy barátkozol. A múltban túl könnyen megbíztál másokban, és sokan megbántottak téged. Légy elővigyázatos, hogy ne fordulhasson ismét elő! A szerelmi életed nehéz szakaszon megy keresztül. Ne feledd: mindig lehet változtatni, szóval szomorkodás helyett inkább old meg a gondjaitokat!

BIKA

Összetett események zajlanak a hétvégén körülötted, és emiatt biztosan lesz némi zűrzavar. Ha hagyod, hogy ez a légkör letörjön, csak annyit fogsz elérni: elveszíted az irányítást önmagad és a helyzet felett. A szerelmi életedben viszont javulnak a dolgok, és ez örömet okoz. Lassan egy új szakaszba lépsz, és készen vagytok a szerelmeddel összeházasodni vagy családot alapítani.

IKREK

Minden stressz és probléma, amellyel mostanában szembesültél kedves Ikrek, örömteli új fejlemények és körülmények váltják fel. Azok a nehézségek, amelyek úrrá lettek rajtad, varázsütésre eltűnnek, és végre kellemesebb tempóban élvezheted az életet. A napokban lehetőséged lesz közelebb kerülni a párodhoz, és csodálatos, szerelemmel és romantikával teli időt tölthettek együtt.

RÁK  

Ha bizonyos területeken nehézségekkel találod szembe magad, vagy úgy találod, hogy a fejlemények nem azok, mint amelyekre számítottál, ne add fel a próbálkozást, és válassz egy új stratégiát! Tökéletes a hétvége ahhoz, közelebb kerülj a kedvesedhez, és beszélgess mindenről, ami aggaszt. Ha szingli vagy, akkor ne várj tovább a csodára, hanem hívd el randizni azt, aki tetszik!

OROSZLÁN

A napokban gyakran tapasztalhatsz nehézségeket. Olyan érzésed van, mintha a sors akadályozná minden lépésedet. Őrizd meg nyugalmadat, és kövesd a terveidet, most nem szabad meghátrálnod! Ami a kapcsolatodat illeti, ellenállhatatlan vonzerődnek köszönhetően hol meghitt, hol forró perceket tölthetsz a szerelmeddel. Ha még mindig keresed a másik feledet, légy nyitottabb az udvarlóiddal szemben!

SZŰZ

Túl sokáig húztál-halogattál bizonyos dolgokat, és azok most a körmödre égtek. Túlterhelt vagy, nem tudsz megbirkózni a felelősség súlyával, és emiatt rendkívüli nyomás nehezedik rád. Itt az ideje, hogy összeszedd magad, és elkezd kipipálni a listádon lévő dolgokat. Maradj nyugodt, és képes leszel egyenként megoldani a feladatokat, utána pedig átadhatod magad az édes semmittevésnek!

MÉRLEG

Minden lehetőséged meglesz, hogy előre lépj a terveid megvalósításával, amíg jól kijátszod a kártyáidat, és már a napokban élvezheted a kemény munka gyümölcsét. De még jobb lenne, ha a hétvégédet is élveznéd, és nem csak munkával töltenéd! Ugyan enyhülést tapasztalsz az otthon és család körüli problémák kapcsán, amelyek annyira aggasztóak voltak, ám jó, ha tudod: hiányolnak a szeretteid.

SKORPIÓ

Hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak, Skorpió. Ne avatkozz bele, és azt fogod tapasztalni, valójában minden kedvezően alakul számodra. Most inkább áldozz egy kis időt és figyelmet szeretteidre, akiknek szükségük van a segítségedre. Ami a kapcsolatodat illeti, igazán meghitt és romantikus napokat tölthetsz a szerelmeddel. Ha egyedülálló vagy, egy váratlan találkozás fenekestül felforgatja az életedet!

NYILAS

Rendkívül bizonytalannak érzed magad a partnereddel kapcsolatban és a legrosszabbtól tartasz. Ne hagyd, hogy ez a lelkiállapot eluralkodjon rajtad. Beszélj őszintén társaddal, és rá fogsz jönni. minden rendben van. Viszont a másokkal való kapcsolattartás nyögvenyelősen megy, mert nem éritek el egymást, vagy nem tudok nyugodtan beszélgetni. Jobb, ha most nem erőlteted, majd bepótolod a társas kapcsolatok ápolását!

BAK

Szánj egy kis időt arra, hogy belső párbeszédet folytass önmagaddal. Ez a nagyon szükséges önvizsgálat segít számot vetni eddigi életeddel kapcsolatban, és eldönteni, merre kívánsz továbblépni a jövőben. A szeretteid törődnek veled, melletted vannak, és mindenben támogatnak. Ha készen állsz, tedd meg az első lépést, és figyeld meg: jövő héttől minden sokkal jobb lesz!

VÍZÖNTŐ

Nagyon jól alakulnak a dolgok a kapcsolatodban, már csak azért is, mert a párod egy zsák pénzt vihet haza. Talán  kap egy vaskos bónuszt vagy más szerencsés forrásnak köszönhetően jut hozzá a plusz bevételhez, ami minden gondotokat megoldhatja. De ettől függetlenül is kellemes élmények várnak rád! A családi események és találkozók a vártnál sokkal jobban fognak sikerülni.

HALAK

Légy elővigyázatos, Halak, ha el akarod kerülni a hibázást vagy azt, hogy kellemetlenségek érjenek.  Nagyon energikus vagy, de sokszor lehetsz meggondolatlan. A következő napokban érdemes lenne elkerülni a veszekedéseket. Ha résen vagy, mindet megelőzheted! Ha szingli vagy, ma újra kapcsolatba léphetsz egy korábbi szerelmeddel, és ez nagy örömöt okoz!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves