Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2022. szeptember 16-18.: A szingli Rák kifog egy rámenős férfit, a Mérleg úgy érzi, megtört az őt sújtó átok

2022. szeptember 16.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2022. szeptember 16-18.: A szingli Rák kifog egy rámenős férfit, a Mérleg úgy érzi, megtört az őt sújtó átok
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A következő napokban változásokra, veszekedésekre, kellemes feltöltődésedre számíthatnak a  csillagjegyek. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Úgy érzed magad, mint Che Guevara, a forradalmár, aki elhatározta: a saját kezébe veszi az életét, és megváltoztatja azt, ami nem elégít ki. Azonban légy óvatos, nehogy úrrá legyen rajtad a túlzott lelkesedés, és olyan dolgokba is beleugorj, amelyeket nem gondoltál végig. A legjobb, ha lassú és biztos lépéseket teszel, hogy elérd, amit akarsz, így elkerülheted a buktatókat.

BIKA

A következő napokban könnyen hajba kaphattok a szeretteiddel, és egyesekkel kapcsolatban azt érzed, mélységes csalódást okoznak. Kétszer is gondold meg, mit mondasz vagy teszel, mert tovább ronthatsz a helyzeteden. Maradj higgadt, és ha valaki békejobbot nyújt neked, fogadd el. Nem kell, hogy egész hétvégén fasírtban legyetek!

IKREK

A sok nehézség és feszültség, amely jelenleg az életedben jelen van Ikrek, nem engedi sem a céljaid elérését, sem a kikapcsolódást. Mindez konfliktusokat és veszekedéseket fog okozni a körülötted lévőkkel, és nagyon kell vigyáznod, nehogy olyat tegyél vagy mondj, amelyek bántónak bizonyulnak azok számára, akiket szeretsz, és amelyeket később nehéz lesz visszavonni. Tehát tartsd kordában a dühödet!

RÁK  

Akár szingli vagy, akár párban élő, úgy érezheted: túlságosan rámenős. Az egyedülállókat túlontúl erőszakosan akarja valaki meghódítani, de még súrolja a romantikus szó határát. A párban élők életét is már-már erővel akarja felrázni a párjuk. Habár izgalmas kalandok várnak a Rákokra, sose féljenek nemet mondani, ha azt érzik jónak!

OROSZLÁN

A hétvége alkalmas a mély önvizsgálatra és az őszinte, érett belső párbeszédre önmagaddal, kedves Oroszlán. Ez segít tisztán látni az életed problémás kérdéseit, legyen az érzelmi vagy gyakorlati jellegű. Rá fogsz jönni:  ennek eredményeként az életed is javulásnak indul. Csak adj magadnak elég időt és teret. Jót tenne neked a napokban egy kis énidő, hogy feltöltsd a lemerült testi és lelki akkumulátoraidat.

SZŰZ

A dolgok jelenleg viszonylag simán mennek az életedben. Lehetőséged van változtatni a dolgokon, és megvalósítani a terveidet. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon vagy eltérítsen az iránytól. Bízz magadban, az ösztöneidben és az ítélőképességedben! De a hétvége ne csak a karrierépítésről szóljon, ugyanis a kedvesed szeretne veled romantikázni, talán még meglepetéssel is készül!

MÉRLEG

A pesszimizmus már a múlté, ugye Mérleg? Végre kezded pozitívabb szemszögből látni a dolgokat, de ez nem a véletlen műve. Történik valami, aminek hatására egy csapásra, de rövid időn belül megoldódnak a gondjaid. Olyan érzésed van, mintha megtört volna a téged sújtó átok. Hirtelen kezd minden sokkal jobban alakulni, és rád mosolyog a szerencse életed minden területén.

SKORPIÓ

Végre lesz egy kis időd a hétvégén önmagadra, hogy tisztázd a dolgokat a fejedben, és helyreállítsd a rendet. Amint ezt megtetted, élvezheted a gondtalan napokat a családoddal vagy a pároddal. Ugyanakkor egy barátod vagy rokonod váratlan látogatása kissé felkavarhatja a békés állóvizet.

NYILAS

Az utóbbi időben akkora nyomás nehezedett rád, hogy már elérted a határaidat. Ennél többet nem bírsz elviselni, és mégis úgy tűnik: a problémák soha nem érnek véget. Jelenleg nincs energiád foglalkozni velük. Tarts egy kis szünetet, és töltsd fel az akkumulátoraidat. Ezt kell tenned, ha meg akarsz küzdeni a kihívásokkal, és le akarod győzni az utadban lévő akadályokat.

BAK

A hétvége nem úgy alakul, mint képzelted, és hajlamos vagy könnyen felpaprikázni magadat azon, hogy semmi sem jön össze a terveid szerint. A legjobb, amit tehetsz, ha visszavonulsz, és olyan dolgokat csinálsz, amelyek felderítenek.  Most jobb a csendes befelé fordulás, máskülönben hajlamos lehetsz a szeretteiden vezetni le a feszültséget.

VÍZÖNTŐ

A napokban rendkívül érzékenynek és bizonytalannak érzed magad, és ez arra késztethet, hogy visszahúzódj a csigaházadba. Ez a fajta zárkózottság azonban nem vezet semmi jóra. Sokkal jobban jársz, ha megnyílsz és őszintén beszélsz szeretteiddel azokról a dolgokról, amelyek zavarnak, vagy beszéld meg a problémádat valakivel, akiben megbízol. Tedd ezt, és utána végre lazíthatsz!

HALAK

Itt az idő: ne legyél passzív szemlélő a saját életedben, hanem vedd kezedbe a dolgokat. Így megszabadulhatsz elakadásoktól, a nehéz helyzetektől, valamint a gyakori hangulatingadozásodtól, és ez a párkapcsolatodon is sokat fog dobni. A hétvégét valószínűleg otthon töltöd a családdal legnagyobb nyugalomban, és olyan dolgokra is jut időd, amelyekre rég nem volt.Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves