Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2022. október 7-9.: A Rák ágyba bújik egy jóval fiatalabb férfival, a Szűz megkapja, amire a vágyik

2022. október 07.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2022. október 7-9.: A Rák ágyba bújik egy jóval fiatalabb férfival, a Szűz megkapja, amire a vágyik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Gyökeres változások várhatók a csillagjegyek szerelmi életében a következő napokban. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Az életed nem éppen úgy alakul, ahogy szeretnéd, és végül úgy döntesz: a saját kezedbe veszed a dolgokat. Bármire képes vagy Kos, de talán nem a hétvégén kellene a nagy változásokat kieszközölni! A szerelmi életedben azt fogod tapasztalni, hogy minden simán megy, és a pároddal egyre erősebb lesz a köztetek lévő kötelék.

BIKA

A hétvégén a bolygóktól áradó békés energia segít ellazulni, és találni egy kis időt a nosztalgiázásra, a könyvolvasásra, a kedvenc passzióidra. A párkapcsolatodban kiemelkedően jól mennek a dolgok. A következő napokban úgy dönthettek, hogy komolyra fordítjátok a kapcsolatotokat. Ha még mindig keresed az igazit, egy régi szerelmed kopogtathat az ajtódon, ami sok örömet fog okozni.

IKREK

Káosz és felfordulás uralkodik körülötted, és ez kétségtelenül kedvetlenné tesz. A napokban ingerlékeny leszel és elhatárolódsz a környezetedtől, mert magad is érzed: kevés is elég a veszekedéshez. Gondold át, kitől kérhetnél segítséget a gondjaid megoldásához. Ha szingli vagy, meghívást kapsz valakitől a munkahelyeden, amit érdemes lenne elfogadnod!

RÁK  

Az otthoni helyzeteddel és a családoddal van tele a fejed, Rák. Minden tőled telhetőt meg kell tenned, hogy megoldásokat találj a gondjaitokra. Ebben nagy segítségedre van a támogató partnered, akire most is számíthatsz! Ha egyedülálló vagy, megismerkedsz egy jóval fiatalabb férfival és elég hamar az ágyban köthettek ki!

OROSZLÁN

Számos  pozitív élményben lesz részed a hétvégén, Oroszlán! Fontos döntéseket hozol, nagy tetteket hajtasz végre, és közben még a családdal kapcsolatos problémákat is megoldod. Szerencsére azért a kikapcsolódásra is jut majd időd. A szerelmi életedben várható néhány romantikus pillanat is, ami közelebb hoz titeket a társaddal.

SZŰZ

Jó úton haladsz afelé, hogy megkapj mindent, amire vágysz. Nagyon szerencsés leszel, és a napokban szinte csak tartanod kell a markodat. Viszont szüksége lehet a támogatásodra egy közeli barátodnak vagy szerettednek. Ajánld fel neki a segítségedet! Azok a projektek, amelyek nagyon fontosak a jövőd szempontjából, de korábban nem tudtál velük haladni , most végre zöld utat kapnak.

MÉRLEG                                 

Az lenne a legfontosabb Mérleg, hogy mielőtt cselekszel, mindig pontosan tudd, mit akarsz, így elkerülheted a kellemetlenségeket! Ezenfelül menj ki a szabadba, és élvezd a kellemes őszi időt a barátokkal vagy éppen a partnereddel. A szerelmi életben pedig készülj a váratlan fejleményekre, mert valami olyan dolog történik, ami egy csapásra megoldja minden problémátokat.

SKORPIÓ

Váratlan fejlemények várnak rád, Skorpió! A dolgok egyáltalán nem úgy alakulnak, ahogyan remélted, de tényleg nincs okod pánikba esni, mert az csak rontana a helyzeten. Használd a remek problémamegoldó képességedet, és állj elő egy új tervekkel, amelyek segít elérni céljaidat. A szerelmi életedben rengeteg mesés pillanatban lesz részed, és ha szingli vagy, egy új találkozás felpezsdíti a napjaidat!

NYILAS

Sajnos hétvégén sem menekülsz a munkától, Nyilas. Olyan problémák adódhatnak, amelyek azonnali megoldást igényelnek. Igazából mindenhol most feszült légkör vesz körbe a közvetlen környezetedben. Légy óvatos, mert egyik pillanatról a másikra kirobbanhat egy hatalmas vita. Ha pedig randizni hív egy kollégád, érdemes inkább kedvesen elutasítanod, mert nem járnál jól vele!

BAK

Vértezd fel magad türelemmel, Bak, nagy szükséged lesz rá! Ha arra fókuszálsz, hogy minden a terv szerint haladjon, akkor sikerülni fog megoldani a felmerülő gondokat, nehézségeket. Tudd, a csillagok melletted állnak, és mindenben támogatnak. A következő napokban közelebb kerülhetsz a társadhoz, akivel meghitt, romantikus élményekben lehet részed.

VÍZÖNTŐ

Nem alakul túl fényesen mostanában a szerelmi életed. Az sem segít, hogy az elfojtott érzelmeid miatt valójában rombolod a kapcsolatodat és további feszültséget generálsz. Ideje lenne átgondolnod, mit is akarsz valójában. Amennyiben már nem látsz esélyt a javulásra, akkor szakíts a kedveseddel, ha pedig még szereted, akkor beszélj vele és dolgozzatok a kapcsolatotokon.

HALAK

A bolygók pozitívan hatnak rád, és ez optimista hangulatba hoz. A napokban nagyot léphetsz előre, hogy megvalósíthasd a legambiciózusabb terveidet, és valóra váltsd az álmaidat. A szerelmi életedben lehetnél kicsit megértőbb és engedékenyebb a kedveseddel. Biztos megvan az oka annak, miért vagy szigorú és hűvös vele, de tökéletes lenne ez a hétvége az újrakezdéshez!


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves