Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2022. október 21-23.: Az Ikrek fogadja el a meghívást, amit kap, a Mérleg párja romantikus meglepetéssel készül

2022. október 21.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2022. október 21-23.: Az Ikrek fogadja el a meghívást, amit kap, a Mérleg párja romantikus meglepetéssel készül
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A zodiákus tagjainak felére békés, kiegyensúlyozott napok várnak, a többieknek viszont feszültségekkel kell szembenézniük. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Magad is meglepődsz azon a plusz figyelmen, amit a kedvesedtől kapsz. Élvezd a szeretetet, de azért ne felejtsd el viszonozni is! Már az is nagy ajándék lenne valószínűleg, ha kicsit félretennéd a munkát, és több figyelmet szentelnél a párodnak, a családodnak. Tökéletes lenne ez a hétvége egy kis kiránduláshoz!

BIKA

Olvasás, filmnézés, maximális kikapcsolódás vár rád a hétvégén. Végre csupa olyan dolgot teszel, amire rég nem volt időd vagy lehetőséged. A párod is partner benne, aki ösztönösen érzi, mikor vágysz bújásra és mikor magányra. A családosokra felejthetetlen pillanatok várnak egy kellemes szabadidős programnak köszönhetően.

IKREK

Ha a rokonaid meghívnak magukhoz, fogadd el a lehetőséget, még akkor is, ha kissé fáradtnak érzed magad. Nem bánod meg! Csodálatos élményekről csúsznál le, ha otthon maradnál. Rengeteg szeretet és figyelmet kapsz a következő napokban, és ez segíteni fog abban, hogy megszabadulj a régóta gyötrő belső démonaidtól.

RÁK  

Fontolgatod Ikrek, hogy a hétvégén elintézed mindazt, amire mostanában nem volt időd, de ne tedd! Amit csak lehet, hagyj inkább, és add át magadat a pihenésnek, különben könnyen lerobbanhatsz a következő napokban. Inkább látogasd meg a szüleidet, a rég nem látott rokonokat, sokkal üdítőbb lenne egy ilyen találkozás, mint azt gondolnád!

OROSZLÁN

A csillagok segítenek szembenézni a valósággal, és mindazzal, amit rejtegetni próbálsz magad elől. Ez az szerelmi életedre is vonatkozik, mert tagadhatatlanul bebizonyosodik: érzelmeket táplálsz egy bizonyos személy iránt. A csillagok arra bíztatnak, hogy sodródj az árral a hétvégén, és majd meglátod, hová vezetnek!

SZŰZ

A következő napokban minden a te vágyaid szerint valósul meg. Élvezd ki, hogy a környezeted maximálisan idomul hozzád, de ettől még ne felejts el néha te is kedvezni nekik! Annyira jó hangulatban leszel, hogy kedved támad a vásárolgatáshoz, és kisebb ajándékokkal leped meg a szeretteidet is.

MÉRLEG

Mindenkivel megtalálod a közös nevezőt a családban. Ez a ritka hétvégék egyike, mikor varázsütésre sikerül kompromisszumokat kötnötök. Viszont nem várt népszerűségbe örvendesz, és mindenki találkozni szeretne veled vagy telefonon beszélni. Ellenben a párodnak romantikus tervei vannak, ezért ügyelj az egyensúlyra!

SKORPIÓ

Viharos beszélgetésekre, konfliktusokra számíthatsz a hétvégén, Skorpió. Épp csak befejezel egyet, jön is majd a következő. Ha mindez nem lenne elég, nem várt családi problémák merülnek fel, amelyeket neked kell megoldanod. Amint sikerült pontot tenned a végére, gondoskodj a testi-lelki feltöltődésedről, ha nem akarsz hétfőre kikészülni.

NYILAS

Feszültség adódik a magánéletedben. Úgy érzed, nem ért meg eléggé a párod, és magányosnak érzed magad akkor is, amikor együtt vagytok. Csalódott vagy, mert úgy tűnik, túlidealizáltad a kapcsolatot. Egy hétvégi kiruccanás a legjobb barátnőddel vagy akár egyedül, segít átgondolni a helyzetedet. Ha egyedülálló vagy, ez a kirándulás adhat löketet akár az életmódváltáshoz.

BAK

Légy óvatos Bak, mert túlságosan erélyesen védheted az álláspontodat, és összerúghatjátok a port a szerelmeddel, ami nagy kár lenne, mert kellemes hétvége elé néztek. Légy egy kicsit nyitottabb a társad véleményére! Viszont adódhat egy-két váratlan helyzet, ami átírhatja a következő napokkal kapcsolatos terveidet, ezért legyenek mentőötleteid!

VÍZÖNTŐ

Hajlamos vagy előtérbe helyezni azt, mire vágyik a család, mit szeretnének a hétvégén csinálni? De mi az, amire te vágysz Vízöntő? Nem kell lemondanod semmiről, csak köss kompromisszumot a szeretteiddel. Ugyanakkor az egyik rokonod olyan döntést hozhat, amely eleinte meglep, de végül vele együtt fogsz örülni. Ám jól sejted: ebben benne van az is, hogy búcsúra kerül sor.

HALAK

Találkozol a szeretteiddel, esetleg a barátaiddal, és megosztod velük az elképzeléseidet. Néhányuk kritikusan fogadhatja, de ne hagyd magadat semmiről se lebeszélni!  Kimerült vagy a közelmúlt eseményei miatt, ezért bölcsen tennéd, ha több időt szánnál a pihenésre, hiszen hétfőtől megújult erővel kellene belevágnod terveid megvalósításába.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves