Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp, 2022. július 15-17.: A Bak sorsa pozitív irányt vesz, a Vízöntő nyereményre számíthat

2022. július 15.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2022. július 15-17.: A Bak sorsa pozitív irányt vesz, a Vízöntő nyereményre számíthat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Fontos beszélgetéseket ejthetnek meg a napokban a csillagjegyek, néhányuk pedig párra is lelhet. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

A következő napokat a szeretteiddel fogod tölteni. Egyesekkel szeretnél közelebbi viszonyba kerülni. Érdemes lenne felvenned a kapcsolatot a távolabb élő rokonaiddal is, mert híreik lehetnek számodra. Viszont egy beszélgetés megváltoztatja egy bizonyos dologgal kapcsolatos nézőpontodat.  Semmi esetre se hozz hirtelen döntéseket!  Várd meg, amíg a felfedezés leülepszik benned.

BIKA

Hirtelen elönthet a vágy és az erő, hogy előmozdítsd a karrieredet. Gőzerővel bele is veted magad, de váratlanul lehetőség adódhat megvalósítani az álmodat is. Ennek fényében meglehet, a következő napokban eléggé dolgos leszel. Azért igyekezz ne csak dolgozni, hanem lazítani is a hétvégén! A partnered vagy a családod rossz néven veheti, ha nem törődsz velük.

IKREK

Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet. Bármit is veszel a fejedbe, azt gond nélkül megteremtheted, elérheted, Ikrek. Ráadásul a következő napok a sorsszerű találkozások jegyében telnek. Ha egyedülálló vagy, ez könnyen jelentheti azt: végre rálelsz az új kedvesedre. De az is esélyes, hogy valaki olyat ismernek meg a jegy szülöttei, aki a segítségükre lehet valamilyen módon.

RÁK  

Minden lehetőséged adott, hogy népszerűsítsd egy tervedet, ötletedet és támogatókra találj hozzá. De a függőben lévő ügyek lezárásához is alkalmas a hétvége. Ugyanakkor sorsszerű találkozásokkal is kecsegtetnek a bolygóállások, és megismerhetsz valakit, aki jártas a spiritualitásban, és általa te is elmélyülhetsz benne. Szánj egy kis időt arra is, amit szigorúan magaddal töltesz, mert a lelked szüksége lenne a feltöltődésre!

OROSZLÁN

A hétvégi bolygóállások arra ösztönöznek, hogy lépj egyet hátra Oroszlán, és csak figyelj. Várj türelmesen, amíg a dolgok maguktól kibontakoznak. De tartsd nyitva a füledet, ugyanis fontos információkat hallhatsz a környezetedben. Mindeközben sikerül elszakadnod a negatív, mérgező hiedelmeidtől, és egyesek akár a toxikusnak ítélt kapcsolatukból is kiléphetnek. Bőven tartogat meglepetéseket ez a hétvége a jegy szülötteinek!

SZŰZ

Olyan jó híreket kapsz, amelyek bearanyozzák a következő napjaidat. Utána már az sem fog érdekelni, kik és milyen szinten kritizálnak. Semmi és senki sem ronthatja el a jó hangulatodat. A hétvége lehetőséget kínál a párban élőknek a romantikázásra, de az egyedülállóknak is arra, hogy új kedvesre leljenek. Varázslatos élmények várnak rád a  szerelem területén.

MÉRLEG

Ez lehet az a hétvége, amikor tényleg sikerül megszabadulnod minden benned lévő stresszről. Ennek oka lehet az is, hogy találsz vagy ajánlanak neked egy új holisztikus vagy alternatív módszert, amivel rengeteget tehetsz a testi-lelki jólétedért. Még a karrieredben is újabb lépést tehetsz előre, ha esetleg dolgoznod kell a hétvégén vagy szimplán nem tudsz elszakadni a munkától.

SKORPIÓ

Egy művészeti vagy valamilyen kreatív tevékenységben sikert érhetsz el, Skorpió. Ez nemcsak az önbizalmadon, hanem a hírneveden is sokat lendíthet. Nagyon inspiráltnak érzed magad, és készen állsz lépéseket tenni azért, hogy még nagyobb ismertségre tegyél szert. A párban élők rengeteg támogatást kapnak a párjuktól, aki most még egy romantikus gesztussal is kedveskedik.

NYILAS

Szívesebben töltöd most otthon a hétvégédet a szeretteid körében. Jól is teszed, mert a szeretetteljes légkörben nagyon boldognak fogod érezni magad. Ennek fényében a következő napokban könnyen elengedheted a lelki terheidet, és hétfőn egy egészen új emberként kezdheted a hetet. Az is sokat segít, ha sikerül tisztázod a múltbéli félreértéseket a környezeteddel, és rendbe teszitek a kapcsolatotokat.

BAK

Keresed a lehetőséget, hogy társaságba menj, és nagyon jól teszed, Bak! Új barátokra, támogatókra lelhetsz, de ha egyedülálló vagy, akár új partnerre is! A párban élőknek is igyekezniük kellene több figyelmet fordítaniuk a kapcsolatukra. Ugyanakkor a napokban kapsz egy üzenetet, telefonhívást, ami érintheti a karrieredet vagy a magánéletedet, de ne aggódj: pozitív fejleményre számíthatsz!

VÍZÖNTŐ

Egész hétvégén remek hangulatban vagy! Mindenki csodálja sugárzó kedvességedet és szeretetedet. Kedved támad kényeztetni magadat, és másokat is. Új ruhákkal gazdagítod a szekrényedet, és még az is lehet, hogy egy masszázzsal vagy arckezeléssel is megleped magad. A legjobb pedig az: nemcsak te leped meg magadat, hanem a sors is, mivel nyereményjáték útján vagy más módon, de nem várt pénzösszeggel, ajándékkal fogsz gazdagodni.

HALAK

Fókuszálj arra, ami most különösen fontos neked, ugyanis előrelépést érhetsz el benne vagy értékes ötletek, megoldások juthatnak az eszedbe. Ha arra van szükség, ne félj megragadni egy lehetőséget, és odatenni magad, mert gyors sikert érhetsz el! Ez a szinglikre is igaz, akik könnyedén hódíthatnak a következő napokban. Amennyiben művész vagy, tökéletes a hétvége az alkotáshoz, mivel valami kirívót, különlegeset hozhatsz létre!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves