Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. március 4-10.: Az Oroszlán kapcsolatát próbára teszi a sors, a Bak meglepő híreket kap

2024. március 04.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. március 4-10.: Az Oroszlán kapcsolatát próbára teszi a sors, a Bak meglepő híreket kap
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Izgalmas fejleményekkel kezdődik a március a csillagjegyek számára. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

A hét előrehaladtával, a megérzéseidet és empátiádat fokozza a Halak havának energiája, különösen a kreativitás és a spiritualitás területén. A napokban felerősödik a kommunikációs készséged, ami arra késztet, hogy határozottabban adj hangot az elképzeléseidnek és vágyaidnak.

Bika

A Vénusz a Vízöntőben arra ösztönöz: keress olyan barátságokat és kapcsolatokat, amik összhangban állnak a céljaiddal. A Merkúr Kosba való átmenete a hét későbbi szakaszában aktiválja a tudatalattidat, és arra késztet, hogy figyelj az álmaidra és az intuícióidra.

Ikrek

A csillagok azt javasolják: gondold át, hogyan alakult az utóbbi időben a karriered. Amint a Merkúr belép a Kos jegyébe, számíts az önérvényesítő kommunikáció fellendülésére, aminek segítségével életed bármely területén könnyedén érvényesítheted az akaratodat.

Rák

A Halak hava a tanulásra, fejlődésre ösztönöz. Ideális időszak ez ahhoz, hogy elvégezz egy tanfolyamot vagy magadat képezd. Még az is lehet, hogy váratlan utazási lehetőség merül fel vagy rátalálhatsz egy mentorra, akinek a segítségével fejlesztheted a képességeidet.

Oroszlán

A csillagok próbára tehetik a párkapcsolatod stabilitását. Ha sikerül leküzdenetek a nehézségeket, számíthattok arra, hogy sokkal erősebb, szorosabb lesz a kötelék köztetek. Ahogy a Merkúr Kosba költözik, az ambícióid és a karriered lendületet kapnak. Használd ezt az energiát a szakmai céljaid érvényesítésére.

Szűz

A kapcsolataid állnak a középpontban, Szűz. A Halak hava együttérzésre és megértésre ösztönöz téged, ami segíthet elmélyíteni a kötelékeket. A Vízöntő Vénuszban támogat a harmónia megteremtésében a hozzád közel állókkal. A Merkúr Kos jegybe lép, ez pedig lángra lobbantja a kaland és a tanulás iránti vágyadat.

Mérleg

A Halak havának energia olyan wellness gyakorlatok beiktatására biztat, amik egyaránt táplálják a testedet és lelkedet. A Vénusz négyzetet alkot az Uránusszal és ez váratlan változásokat hozhat a munkahelyeden. Ahogy a Merkúr belép a Kosba, a közeli kapcsolatokban felélénkül a kommunikáció, ami lehetőséget kínál a problémák megoldásában.

Skorpió

A kreativitás és a romantika kerül a középpontba a héten. A napokban felforrósodik a hangulat közted és a szerelmed között, az egyedülállók pedig megismerkedhetnek valakivel. Merkúr Kosba érkezése a párban élőknél a mélyebb elkötelezettségre helyezi a fókuszpontot, és a vágyak átbeszélésére.

Nyilas

A családi ügyek reflektorfénybe kerülnek ezen a héten. A jegyedben lévő utolsó negyed Hold a személyes célok és kapcsolatok újraértékelésére ösztönöz. Miközben a Vénusz az Uránusszal találkozik, készülj fel a váratlan fejleményekre a családodon vagy a párkapcsolatodon belül. Igyekezz rugalmasan állni a változásokhoz!

Bak

A Vénusz négyzetet alkot az Uránusszal és ez kombináció meglepő híreket vagy ötleteket hozhat, éppen ezért fontos, hogy nyitott maradj. A Merkúr belépése a Kosba az egészségre helyezi a hangsúlyt, és arra ösztönöz, hogy lépéseket tegyél a testi és lelki egészséged javításáért. Használd ki a Hold áthaladását a jegyeden a terveid megvalósításához.

Vízöntő

A napokban több lehetőség is kínálkozik a bevételeid növelésére. Új munkát ajánlhatnak neked vagy rátalálhatsz egy jövedelemkiegészítő megoldásra. Sőt, egyes Vízöntők előtt megnyílik a vállalkozás vagy egy közös üzlet lehetősége. Fontos lenne, hogy egyszerre egy dologba ugorjanak fejest a jegy szülöttei.

Halak

Az utolsó negyed Hold önvizsgálatra és elengedésre hív, felkészítve egy új ciklusra. A Vénusz a Vízöntőben hangsúlyozza a barátság és az intellektuális kapcsolatok fontosságát az életedben. Amint a Merkúr a Kosba lép, sokkal határozottabban fogod kommunikálni a vágyaidat, illetve meghúzni a határaidat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves