Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HALAK HAVA

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete a Halak havában

2024. február 20.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria 3 csillagjegy Halak hava
3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete a Halak havában
© Shutterstock

A következő hetekben sorsfordító változásokra számíthat ez a 3 csillagjegy.


Beköszöntött a Halak hava. Február 19-től egy hónapon át érezhető lesz a Halak gyengéd, érzékeny, szeretetteljes és álmodozó energiája. Ugyanakkor az egyik legspirituálisabb állatövi jegy is, így lehet számítani a pszichés képességek megnövekedésére, valamint a sorsfordító felfedezésekre. Mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, akinek megváltozik az élete a horoszkóp szerint:

Ikrek

A Halak hava az átalakulást, a spirituális kinyilatkoztatásokat hozza el neked, Ikrek. Megvilágosodhatsz azzal kapcsolatban, mi az, amire igazából vágysz, és egyáltalán milyen ember szeretnél lenni. Miközben meglátod, melyik úton kellene indulnod, kezdetét veszi a búcsú is, mert úgy fogod érezni, néhány ember nem mehet veled tovább, illetve magad mögött kell hagynod azokat a szokásokat, akár helyeket is, amik hátráltatnak. Csak előre nézz!

Rák

Ez a személyes átalakulás és a varázslat hónapja számodra, kedves Rák. Megtalálod a lelki békéd kulcsát, az életed értelmét, de tisztában vagy azzal, hogy ehhez meg kell változtatnod a körülményeidet és az egész életedet. Könnyen lehet, hogy munkahelyet, és lakóhelyet váltasz a következő időszakban, és elmerülsz olyan spirituális gyakorlatokban, amik segítenek önazonossá, békésebbé és boldogabbá válni.

Halak

Boldog születésnapi szezont, Halak! A csillagok arra biztatnak: ideje követni az álmaidat, és egyúttal érvényesülni a világban. Ne halogasd tovább, mert nincs ennél tökéletesebb időpont. Szóval, húzd meg a határaidat, mondj bátran nemet másoknak, és indulj el a spirituális zarándoklatra vagy vágj bele a saját vállalkozásod megteremtésébe. Itt a lehetőség, hogy megkapd, amire vágysz, már csak az kellene, hogy néhány lépést is tegyél érte.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves