Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. június 24-30.: A Bika élete teljesen megváltozik, a Vízöntő leszámol a pénzügyi problémáival

2024. június 24.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. június 24-30.: A Bika élete teljesen megváltozik, a Vízöntő leszámol a pénzügyi problémáival
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


29-én kezdődik a Szaturnusz retrográd és drámai változásokat hoz a csillagjegyeknek. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Ha kicsit visszafogod a költekezést, és teszel pár szükséges lépést azért, hogy javíts az anyagi helyzeteden, ez hamarabb meghálálhatja magát, mint gondolod, ráadásul hosszabb távon. Mikor a Szaturnusz 29-én retrográdra kapcsol, szánj egy pillanatot arra, hogy összehasonlítsd a mostani gondolkodásmódodat azzal, ami egy évvel ezelőtt volt.

Bika

Egy új karrier, cél vagy élet bontakozik ki előtted, és nyilvánvalóvá válik, hogy nem lóghatsz ugyanazokkal az emberekkel, mint öt évvel ezelőtt. Az életed minden területe változás előtt áll. Ahogy a Szaturnusz 29-én megkezdi retrográd mozgását, el kell búcsúznod néhány embertől.

Ikrek

Az elmúlt évben hatalmas felelősséget vállaltál. Függetlenül attól, hogy előléptettek, anya lettél vagy mindkettő, nem volt más választásod, minthogy nagyon komolyan vedd a jelenlegi szerepedet. Ez az elszántság egyes emberekhez közelebb hozott, másoktól pedig elidegenített. Ahogy a Szaturnusz retrográd elkezdődik 29-én, állj meg egy pillanatra, és gondold át, mi mindenért lehetsz hálás.

Rák

Az elmúlt év a lehetőségek teljesen új világát nyitotta meg előtted. Elmentél külföldre, visszamentél az iskolába, vagy vállalkozást indítottál. Ahogy a Szaturnusz retrográdra kapcsol 29-én, ideje lelassítanod és élvezni az eddigi erőfeszítésed eredményeit. Pihenj, Rák, megérdemled, hogy lazíts!

Oroszlán

Az elmúlt évben sok kellemetlen helyzetbe került. Mindegyik arra kényszerített, hogy kiállj magadért, és határokat szabj ott, ahol korábban nem volt. Miközben a Szaturnusz 29-én megkezdi retrográd mozgását, engedd át magad a katarzisnak. Gondolj arra, hol voltál tavaly ilyenkor: büszke vagy arra, amit elértél?

Szűz

Akár szakítottál, akár megházasodtál idén, rengeteget tanultál arról, hogyan szeretnéd felépíteni a közeli kapcsolataidat. Ahogy a Szaturnusz 29-én visszafelé kezd haladni, egy újabb nagy beszélgetés kellős közepén találhatod magad. Ez a hét egy nagyon fontos döntésre sarkall.

Mérleg

A múltban megtetted, amit tenned kellett, így vészelhettél át néhány nehéz időszakot. Az idei év több módot kínál a saját igényeid kielégítésére. Mikor a Szaturnusz 29-én retrográdra kapcsol, előfordulhat, hogy egy utolsó összeomláson mész keresztül, hogy sok mindent újjáépíthess, de legalább véglegesen.

Skorpió

Már nem érdekelnek úgy a szerelmi kalandok, és a bulik, mint régen. Komoly kapcsolatra vágysz, és ezért most szinte bármire hajlandó vagy, akár egyedülálló, akár párban élő vagy. Az utóbbi esetén még a párodat is meglepheted azzal, ha hirtelen bejelented a házasság vagy gyerekvállalás iránti igényedet.

Nyilas

Nagyon komolyra fordultak a dolgok otthon az elmúlt hónapokban. Akár a szerelmeddel költöztél össze, akár családi ügyekkel foglalkoztál, keményen dolgoztál azért, hogy rendbe tedd az életedet. A Szaturnusz 29-én megkezdi retrográd mozgását, és ez a hét egy utolsó lökést hoz az életed rendbetételéhez.

Bak

Mindenki „komoly” emberként ismer, akinek „komoly” céljai vannak. Miközben ezen a héten hosszú sétát teszel egy baráttal, váratlan "aha" pillanatban lehet részed. Amint uralkodó bolygód, a Szaturnusz 29-én megkezdi retrográd mozgását, olyan dologra szánhatod magadat, amivel nemcsak magadat, de a környezetedet is megleped.

Vízöntő

Az elmúlt év nagy része a takarékosságról szólt. Az uralkodó bolygód, a Szaturnusz megkezdi retrográd mozgását 29-én, és ez a hét egy utolsó lökést hoz ahhoz, hogy végérvényesen rendbe tedd a pénzügyeidet. Ha ez megtörténik, szánj egy pillanatot arra, hogy megállj és megveregesd a válladat!

Halak

Nem volt könnyű a helyzeted az elmúlt egy évben, Halak. Nem volt minden rossz volt, de állandó kihívásokkal kellett szembenézned az egészséged és önbizalmad terén. Ahogy a Szaturnusz retrográd mozgásba kezd 29-én, mindenkinél jobban érzed majd a kiégést és a kimerültséget. De amikor hátralépsz egyet, rájöhetsz, hogy erősebb vagy, mint valaha.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves