Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZAKÍTÁS

Erre a 3 dologra, még a legjobb párkapcsolatok is rámennek

2024. május 06.

2 perc olvasás

ELLE

párkapcsolat szakítás rossz szokások
Erre a 3 dologra, még a legjobb párkapcsolatok is rámennek
© Shutterstock

Még a legjobb, legbíztatóbb párkapcsolatok is tönkremehetnek idővel, ha a felek nem tesznek meg mindent azért, hogy hosszútávon is működhessenek.


Egy párkapcsolat fenntartása kemény munka, ahol mind a két félnek egyenlő szerepe van abban, hogy jól alakuljanak a dolgok. A rutin, a monotonitás könnyen abba az irányba viheti az embert, hogy azt kezdi gondolni, a párkapcsolatában van a hiba. Pedig egyáltalán nem biztos, hogy így kellene, hogy alakuljon a kettőtök közötti viszony. Most eláruljuk, melyik 3 hibát követik el a legtöbben, amelyeknek köszönhetően még a legerősebb párokból is idegenek lesznek.

Megszűnik az érdeklődés

Minden nap időt kellene szánnotok arra, hogy megbeszéljétek a napotokat. Maradj érdeklődő, és légy jó hallgatóság, amikor a másik megosztja veled, hogy mi történt vele aznap. Légy ott neki támaszként, ezt pedig tőle is várd el. A "Mizu? Semmi." nemcsak minden párkapcsolat, de minden emberi kapcsolat halála is.

Elég az újdonságokból

Minden este hazamentek, filmeztek, bedőltök az ágyba, a szombatjaitok pedig vásárlással telnek? Nem szabad, hogy a rutin átvegye a hatalmat a kapcsolatotok felett. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden nap valamilyen extrém programot kellene szervezni, de fontos, hogy legalább hetente egyszer tartsatok egy randi estét. Hadd érezze a párod, hogy újra és újra meghódít, te pedig megérdemled, hogy rád figyeljen, érdeklődjön, meglepetéseket okozzon.

Dicséretek

Persze, amikor az ember századjára hallja, hogy szép, és ugyanazokat a bókokat kapja a társától, az rutin lesz, és megszokottá válik. Éppen ezért fontos, hogy időről-időre egymás tudtára adjátok kicsit bővebben is, mit jelent számotokra a másik. Adjatok visszajelzést a közelmúlttal kapcsolatban, emeljétek ki, az elmúlt időszakban mit értékeltetek a legjobban a másikban.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves