Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. május 8-14.: A Rákot mindenki irigyli a szerencséje miatt, a Vízöntő meghozza élete legfontosabb döntését

2023. május 08.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. május 8-14.: A Rákot mindenki irigyli a szerencséje miatt, a Vízöntő meghozza élete legfontosabb döntését
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A napokban pozitív fejlemények érik a csillagjegyeket. Mutatjuk a heti horoszkópot

Kos

A következő napokban szinte bármire rá tudod venni az embereket, kedves Kos, aminek persze megvan az előnye meg a hátránya is, mivel, ha te buksz, akkor ők veled buknak. A héten pont ez történhet meg, de még a szerencse, hogy tökéletesen képes vagy uralni az ilyen helyzeteket.

Bika

Úgy érzed, az élet csupa kihívás, és tele vagy nehézségekkel. Túl sok munkát sóztak a nyakadba, nyomasztanak a gondjaid, és talán egy kicsit mindenből eleged van. A jó hír az, hogy ennek ellenére történnek majd veled olyan dolgok, amik mosolyt csalnak az arcodra.

Ikrek

Annak érdekében, hogy megszabadulj az állandó aggodalomtól - ami úgy tűnik, uralja az életedet -, dönts úgy: nagylelkű és kedves leszel azokkal, akikről úgy gondolod, még kevésbé szerencsések, mint te. Hidd el, ezzel nemcsak velük teszel jót, hanem magaddal is, meg fogod látni!

Rák

Csak azt kell tudnod Rák: fantasztikus hét előtt állsz, tele szórakozással és jó társasággal, és még a pénzügyeid is fellendülnek. A Nap süt rád, és akár úgy érzed, hogy megérdemled, akár nem, élvezd a pillanatot, mert ez a hét tele lesz szerelemmel és élettel. Mindenki irigykedni fog rád!

Oroszlán

Te vagy az a csillagjegy, aki bajnokként kezdi a hetet. Végre mérföldkőhöz érhetsz, miközben a környezetedtől áramlik feléd a végtelen támogatás, és az elismerés. Egész héten reflektorfényben leszel, a környezeted csodálni fog, miközben újabb és újabb sikereket aratsz.

Szűz

Végre először érzed majd magadat biztonságban, Szűz. Nem félsz attól, hogy elveszíted az állásodat, vagy, hogy a bankszámládra nézel, és sírni támad kedved. Ezen a héten minden jól alakul körülötted, és ez a szerelmi életedre is igaz, mivel a párod meg fog lepni a tetteivel.

Mérleg

Bár elég jól haladsz ezen a héten, Mérleg, mégis azt érzed majd: valami hiányzik. Úgy tűnhet, olyan vagy, mint egy robot. Csak tartsd nyitva a szemedet, és meg fogod találni azt, amire szükséged van ahhoz, hogy kiszakadj a szürke hétköznapokból, és sokkal elevenebbnek fogod érezni magad!

Skorpió

Ez a hét a visszatekintésről fog szólni. Mostanában sokat gondolsz majd az eddig elért eredményeidre, mivel elég idő telt el. Észre fogod venni, hogy a siker felé vezető úton haladsz, és nincs messze a cél. Kreatív erőfeszítéseid most gyümölcsöt hoznak, és ez nagy önbizalmat ad.

Nyilas

Azt tapasztalhatod, hogy eléggé visszafogott, magadba forduló leszel, mert főleg a gondolataid kötnek le. Rengeteget agyalsz, vacillálsz a különböző ötletek között, és azon tűnődsz, melyik a hatásosabb és értékesebb számodra. Még a korábbi hibáidat is tisztán látod, és most képes vagy tanulni belőlük.

Bak

A rossz álmok önelemzésre sarkallnak, és az a nagyszerű, Bak. Azt akarod, hogy a dolgok értelmet kapjanak számodra, és ezen a héten sok időt töltesz majd azzal, hogy megértsd önmagadat, a korábbi tetteidet. Fontos felfedezéseket teszel a napokban, rengeteget fogsz tanulni.

Vízöntő

Ez a nagy döntés ideje. Egy hatalmas döntést kell hoznod, ami hatással lesz arra, hogyan fogsz továbbhaladni életed hátralévő részében – igen, ez ekkora dolog. Egyedül rajtad múlik a jövőd, és a csillagok azt súgják: nem kerülheted el.

Halak

Ugye nem akarsz végig a babérjaidon ülni Halak, és csak nézni, hogy a lehetőségek elfogynak? Igen, ez az a hét, amikor cselekedni kell. Össze kell szedned magad, különben elszalaszthatod a lehetőségeidet, amiket később nagyon bánnál. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves