Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. július 17-23.: A Skorpió nyomasztó titkokat tud meg a szerelméről, a Vízöntő megpróbáltatásai véget érnek

2023. július 17.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. július 17-23.: A Skorpió nyomasztó titkokat tud meg a szerelméről, a Vízöntő megpróbáltatásai véget érnek
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A héten a csillagjegyek sokkal rosszabbul látják a helyzetüket, mint amilyen az valójójában. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos  

Szembe kell nézned valakivel egy fontos ügyben, de szükséged lesz tapintatra és udvariasságra. Bölcsen teszed, ha a héten kétszer is meggondolod kinek, mit mondasz, mert könnyen vitába keveredhetsz. Az emberek most sokkal érzékenyebbek, mint gondolnád, ezt nem árt észben tartanod. 

Bika 

A pénz fontos kérdés számodra ezen a héten, és mivel nem tudod, miként alakulnak a dolgaid, kicsit idegesnek érzed magad, ami hatással lehet a kapcsolataidra is. Túl sok időt töltesz agyalással, hogy megoldást találj a helyzetedre, de ne aggódj: meg fognak érkezni a lehetőségek.  

Ikrek 

A héten sokat keseregsz a sorsod miatt kedves Ikrek, és hajlamos leszel az önsajnálatra. Pedig az életed egyáltalán nem olyan rossz, mint gondolod. Ez egyike azoknak az időszaknak, amikor borúlátóbb vagy, de történni fognak olyan események, amik segítenek pozitívabban látni a helyzetedet. 

Rák 

Aggódsz a pénzügyeid miatt, holott egyáltalán nem olyan rossz a helyzeted, mint gondolod. Állandóan keresel magadnak valamit, ami miatt stresszelhetsz. Próbálj meg leállni a negatív forgatókönyvgyártással, mielőtt teljesen kikészülsz idegileg, és gondold át reálisan: nincs okod izgulni, biztonságban vagy. 

Oroszlán 

Hajlamos vagy túlzásokba esni a héten, kedves Oroszlán. Folyamatosan pörögsz, és amilyen keményen dolgozol, olyan keményen szórakozol is, és ez bizony vissza fog ütni. Olyan események történnek, amik rákényszerítenenek arra, hogy igenis meghúzd a határokat, de nemcsak mások, hanem önmagad számára is.  

Szűz 

A napokban sokat várhatsz el önmagadtól, de bizony környezetedtől is. Az emberek úgy érzik, túl sokat kérsz. Eleinte még eleget tesznek a kéréseidnek, de idővel, vissza fognak utasítani. Nem érdemes emiatt megharagudnod rájuk. Egyszerűbb lenne, ha most főleg önmagadra támaszkodnál.  

Mérleg 

Úgy érzed, megtetted az elképzelhetetlent; mestere vagy a szakmádnak, és olyan nagyszerű dolgokat vittél véghez, hogy jutalmat érdemelsz. Azonban senki sem akarja elismerni a képességeidet. Ne várj arra, hogy mások ünnepeljenek meg, hanem tedd meg ezt te saját magadért! 

Skorpió  

A szerelem hajt téged ezen a héten, Skorpió. Megtudhatsz valamit arról, akit szeretsz, ami nem vet rá túl jó fényt, de te ennek ellenére is ugyanúgy érzel iránta. Egyszerűen nem tudod nem szeretni. Úgy vagy vele, hogy senki sem tökéletes. Viszont meg kell küzdened majd a környezeted rosszallásával.

Nyilas

A spiritualitás fontos szerepet játszik az életedben a héten. Legyen szó valami új felfedezésről, vagy egy intenzív beszélgetésről valakivel a témában, úgy fogod érezni magadat, mint aki megvilágosodott, ez pedig elindít téged a változások útján, és már a napokban jelentős fejleményekre számíthatsz.

Bak

Te vagy a titokzatos csábító a szerelem és a romantika játékában ezen a héten. Egyedülállóként élvezed a flörtölést, ami kifejezetten egy szórakoztató, kellemes tevékenységnek bizonyul. Párban élőként sikerül újra meghódítanotok egymást a szerelmeddel, ami pozitív fejleményekhez vezethet.

Vízöntő  

Megnyugodhatsz, mert a kihívásokkal, nehézségekkel, próbákkal teli időszak végéhez közeledsz, és hamarosan eléred a célodat. Mindjárt vége, Vízöntő, aztán pihenhetsz... de csak egy kicsit. Rövidesen egy új, és nagyszerű küldetésre találsz, vagy bíznak meg vele. Ám előbb éld túl ezt a hetet, és veregesd meg a válladat. 

Halak  

Szeretnél szórakozni, és pontosan ezt fogod tenni, méghozzá céltudatosan és tervszerűen. Várhatóan elutazol a héten, és ha nem is messzire, de kirándulsz egyet a pároddal, vagy egy barátoddal. Rengeteg lehetőséged lesz a következő napokban arra, hogy jól érezd magad, és feltöltődj.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves