Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. július 10-16.: A Skorpió fantasztikus híreket kap, Vízöntő rádöbben a párjával kapcsolatban a szörnyű igazságra

2023. július 10.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. július 10-16.: A Skorpió fantasztikus híreket kap, Vízöntő rádöbben a párjával kapcsolatban a szörnyű igazságra
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A héten komoly akadályokba ütköznek a csillagjegyek, és semmi sem úgy alakul, ahogy eltervezik. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Érdemes lenne jobban ráfeküdnöd az öngondoskodásra, mert kemény időszak áll előtted. Gondoskodj arról, hogy jól érezd magad, és eleget szórakozz, így feltöltheted a testedet és a lelkedet. Plusz még egy valamire figyelj a napokban: próbáld meg nem túlgondolni a dolgokat.

Bika

Előfordulhat, hogy nézeteltérésed támad másokkal, mert másképp gondolkodtok, és nehezen találjátok a közös nevezőt. Ezenkívül valami nagyon jelentős dolog készül ezen a héten, és azt egyedül kell majd végigcsinálnod. Ez ne rémisszen meg, mert képes vagy szembenézni mindazzal, ami rád vár.

Ikrek

Amiről azt hitted, hogy a múlt héten elkészült, és túl vagy rajta, az most visszaköszön. Ráadásul azzal is szembesülnöd kell: nem állsz készen bizonyos dolgokra. Ne is erőltess semmit, inkább adj magadnak időt. Úgyis lesz más feladat, ami leköti majd a figyelmedet. Ha pedig valaki segítséget ajánl, fogadd el bátran!

Rák

A következő napokban nem alszol majd valami jól, és ez rányomja a bélyegét a napjaidra is. Ez az a hét, amikor ráébredsz, hogy az egészségedet a tennivalók listájának élére kell helyezned, mivel egyszerűen nem mehetnek tovább a dolgok úgy, ahogy. Már a héten kellemetlen fizikai tüneteket tapasztalhatsz, ha nem figyelsz magadra.

Oroszlán

Megvannak a hétre a terveid, de nem árt, ha felkészülsz arra: nem minden alakul úgy, ahogy azt te szeretnéd. Sokszor lehetsz elégedetlen a kollégáid viselkedésével, de feleslegesen idegesíted magadat rajtuk, ha nem tudsz velük mit csinálni. Fektesd olyanba az energiádat, amivel tudsz haladni.

Szűz

A héten olyan érzésed van, hogy mindegy mit csinálsz, nem a tetszés szerint alakulnak a dolgok. Hamar megtapasztalod: hiába erőlködsz, szóval engedd el azt, ami nem megy. De majd kárpótolnak a maganéletedben tapasztalt élmények, ugyanis a család több örömteli pillanatot is szerez majd neked.

Mérleg

Van egy elképzelésed arról, mit szeretnél ezen a héten, mi történjen, de készülj arra: csekély az esélye annak, hogy a dolgok terveid szerint alakuljanak. Ráadásul, ha problémád van, most még segítséget sem kapsz hozzá. De ne aggódj, a sors majd kárpótolni fog.

Skorpió 

Nagyszerű hírek érkeznek ezen a héten, Skorpió, mert fennáll annak a lehetősége, hogy megvalósul egy nagy álmod. Ha ez nem lenne elég, felbukkan egy régi nagy szerelmed is. Ha egyedülálló vagy, akkor újra felmelegíthetitek a kapcsolatot, de amennyiben párban élő vagy, akkor komoly dilemmát okozhat.

Nyilas

Úgy érzed, neked is szükséged lenne némi segítségre, ahhoz képest mások kérnek tanácsot tőled. Mindennek a tetejében olyan munkával bízhatnak meg, ami nem tartozik a munkakörödbe, és kimondottan nehézséget jelent belerázódni. De érdemes mindent beleadnod, mert ez jelentheti az előléptésed kulcsát.

Bak

Igazán pozitív változásokra számíthatsz a szerelmi életedben. Ha arról álmodsz, hogy a párod megkéri a kezedet vagy családot alapítotok, akkor jó esély van arra, hogy valóra válik a vágyad. Amennyiben egyedülálló vagy, a napokban megtalálod életed szerelmét. Segítsd elő a sors munkáját azzal, hogy nyitva tartod a szemedet!

Vízöntő

Már régóta van rossz érzésed a pároddal kapcsolatban, és a héten hajlandó vagy kideríteni a szörnyű igazságot vele kapcsolatban. Ez eléggé megviselheti a kapcsolatotokat, és nagyrészt rajtad múlik a folytatás. Viszont legalább a munkádban sikeres lesz, és elismerésben részesíthet a felettesed.

Halak

Pénz, szerelem, szinte mindent megkapsz a napokban, amire csak vágysz! Sőt, még az egészségi állapotod is sokat javul az elkövetkezendő időszakban. Végre igazán szerencsésnek érezheted magad, mert minden összejön, amiről mostanában álmodoztál. Mindennek a tetejében arra is lesz lehetőséged, hogy találkozz a rég nem látott barátaiddal.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves