Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SORSFORDULAT VÁRHATÓ

3 csillagjegy, aki drámai változásokra számíthat a hétvégén 

2023. augusztus 26.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki drámai változásokra számíthat a hétvégén 
© Shutterstock

Augusztus utolsó hétvégéje teljesen átírhatja ennek a három csillagjegynek az életét. 


Beköszöntött a Szűz hava, és megkezdte retrográd mozgását a Merkúr, ami erőteljesen befolyásolja az elkövetkezendő időszakot. A nyár utolsó hétvégéje hatalmas változásokat tartogat 3 csillagjegynek. A horoszkóp szerint a következő napokban jelentős események mennek végbe az életükben.  

Mérleg 

Főként a szerelmi életedre lesz hatással ez a hétvége, kedves Mérleg. Ha egyedülálló vagy, most visszatérhet az életedbe egy régi nagy szerelmed, és újra egymásra találtok. De párban élőként is nagy változásokra számíthatsz, mert egy exed vagy egy új férfi kedvéért úgy dönthetsz, otthagyod az aktuális kedvesedet, de az is lehet, hogy másik partner megléte nélkül is kilépsz a kapcsolatból. 

Nyilas 

Teljesen váratlanul érhet a lehetőség: külföldön kezdhetsz új életet vagy itthon ajánlanak fel neked egy rendkívül magas beosztást, amivel jól is kereshetnél. Valamilyen komoly előrelépés várható a karrieredben, ami költözéssel járhat. Hirtelen túl nagy falatnak tűnik, de a kezdeti sokk után rájössz, ez az, amire vágytál, és amire most szükséged van. Ne futamodj meg, Nyilas! 

Vízöntő 

Egy ajtó bezárul az életedben, Vízöntő. Véget érhet a kapcsolatod vagy megszűnhet a munkahelyed. Érhető, ha ez hirtelen megrendít, de szinte ugyanilyen gyorsan megnyílik előtted egy új ajtó, ami ráadásul sokkal jobb lesz! Felajánlhatják álmaid munkáját, belevághatsz egy saját üzletbe, és akár életed nagy szerelmét is meglelheted. Bármi is történjék, ne ess kétségbe, hanem tudd: ez valami újnak a kezdete. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves