Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. augusztus 14-20.: A Mérleg az év egyik legromantikusabb hete elé néz, a Bakra és párjára valami nagy dolog vár

2023. augusztus 14.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. augusztus 14-20.: A Mérleg az év egyik legromantikusabb hete elé néz, a Bakra és párjára valami nagy dolog vár
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A hét sok kellemes meglepetést, valamint előrelépési lehetőséget tartogat a csillagjegyeknek. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Hatalmi pozícióba kerülsz, de ne hagyd, hogy a fejedbe szálljon a siker. Arra is ügyelj, hogy miközben próbálsz lenyűgözni valakit, ne ess túlzásokban a hízelgéssel. Végezetül még egy tanács a csillagoktól: óvakodj a hanyag döntéshozataltól, és mindig alaposan mérlegeld a dolgokat, így elkerülheted a kellemetlenségeket.

Bika

Ezen a héten egyszerűen nem teszel mást Bika, minthogy megbízol az univerzumban, és hagyod: történjen, aminek történnie kell. Nem azért vagy itt, hogy harcolj, és megmutasd másoknak, mennyire erős vagy. Már elég erős vagy. A napokban teljesen megváltoztatod az életedet, és a sorsra bízod magad.

Ikrek

Nem vagy hajlandó folytatni terveid megvalósítását, amíg nem biztos abban, hogy sikeresek lesznek. Noha úgy tűnhet, hiányzik belőlük valami, végül rájössz: valójában minden készen áll. Ami most kell, az a pontos tervezés, tiszta gondolkodás és a cselekvés. Bízz a megérzéseidben, és cselekedj, amikor úgy gondolod, itt az ideje.

Rák

Ez a hét rólad és egy nagyon közeli barátodról fog szólni. Annyira jó végre együtt lenni ezzel a baráttal, miután újra felmelegítettétek a kapcsolatot. Ez a személy helyreállítja az önmagadba, az emberekbe vetett hitedet, és utat mutat neked. Ha egyedülálló vagy, és a barát egy férfi, most több is lehet köztetek.

Oroszlán

Érzed az Oroszlán-energia fogyatkozását, és ez kissé elszomorít. De soha nem fogtad vissza magad a szerelemben, sem a társaságban, sem a barátságok terén, ezért készülj fel, hogy ezen a héten ismét mindent bele fogsz adni, és újra bulis lesz az életed. Azért légy óvatos, és ne feszítsd túl a határaidat!

Szűz

Ez a hét megváltoztathatja a véleményedet valamiről, méghozzá jó irányba. Talán határozatlan voltál a munkával és a karrierrel kapcsolatos lépéseiddel. A napokban megnyugszol, hogy jól csinálod a dolgokat, jó úton haladsz, és még inspirációt is kapsz, ami segíthet megvalósítani a terveidet, és javít az anyagi helyzeteden.

Mérleg

Ez a hét az év egyik legromantikusabb időszaka. A párban élőkre valami különleges esemény vár. Egy új élmény összehozhat titeket, és akár a házasság, a családalapítás is felmerülhet köztetek. Amennyiben egyedülálló vagy, végre egymásra találhattok azzal, aki régóta tetszik neked, vagy megismerkedhetsz az új kedveseddel.

Skorpió

Rengeteg idő telt el az utóbbi időben azzal, hogy megtervezted az életedet, vagy azt, hogyan folytatod az utadat. Most végre elkészültél a tervezéssel, és a tettek mezeire lépsz. Kész vagy nagy döntéseket hozni. Változás van a láthatáron, és ezen a héten egy új irányba indulsz el.

Nyilas

Ezen a héten megérted: ha a tested azt súgja, hogy tegyél valamit, akkor azt meg kell tenned. Ezért elkezdesz jobban odafigyelni az egészségedre, arra mit eszel, és mennyit pihensz. Végre komolyan veszed tested jelzéseit, ugyanis azt is érzed, ha a jelenlegi életviteledet folytatod, le fogsz robbanni.

Bak

A munka és az öröm uralja a hetet. Őszintén szólva, nem gondoltad, hogy a kettő együtt járhat, de a meglepetés az: működik. Most jól érzed magadat a munkahelyeden, miközben a pároddal is valamin együtt dolgoztok. Sőt, ahhoz is kedvet kaphattok, hogy közös vállalkozásba kezdjetek. Valami nagy dolog készül az életétekben!

Vízöntő

Soha nem szerettél mások helyet dönteni, kedves Vízöntő. Pedig a héten többször is rákényszerülhetsz, és büszkén veszed tudomásul: megbízható vagy, amikor felelősséget vállalsz a szeretteidért vagy azokért, akikért felelős vagy. Nagyon értékelni fogják a tetteidet, de azért ne szokj hozzá, hiszen az a normális, ha mindenki maga hozza meg a döntéseit.

Halak

Élvezed a barátok és a család társaságát, de bőven vannak kötelezettségeid, amiket le kellene tudnod, és addig nem tudod egészen élvezni az összejöveteleket. Éppen ezért a héten keményen fogsz dolgozni azért, hogy megszabadulj mindentől, amitől csak lehet, és még kiélvezhesd a nyár végét.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves