Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2022. július 25-31.: Az Oroszlán kipróbálja A szürke ötven árnyalatát, a Halak életébe megérkezik a herceg fehér lovon

2022. július 25.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2022. július 25-31.: Az Oroszlán kipróbálja A szürke ötven árnyalatát, a Halak életébe megérkezik a herceg fehér lovon
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Pozitívan alakul a csillagjegyek élete, végre életük több területén is kedvező változásokat tapasztalnak. Mutatjuk a heti horoszkópot. 

Kos

Figyelj jobban a gondolataidra Kos, mert könnyedén megvalósulhatnak. Ezen a héten nagyon pozitív és megfontolt hangulatban leszel, így egy kis koncentrációval bármit elérhetsz, amit csak szeretnél. Persze, nemcsak a vonzás törvényének segítségével, hanem a tehetségednek, képességeidnek köszönhetően is! Új fejezet kezdődik az életedben, készen állsz arra, hogy a napokra sorra megszerezd mindazt, amire vágysz.

Bika

Ez a hét pozitív fejleményeket hoz. Eddig sokat gondolkodtál, nagyon óvatos voltál, de most már készen állsz utána menni a kínálkozó nagy kalandnak, amely tudást és tapasztalatot ad neked. Végre leküzdöd az előtted álló akadályokat, és előre lépsz. A partnered szeretné veled megosztani a gondjait. Bíztasd arra, hogy megtegye, és segítsd át a ki nem fogyó pozitivitásod segítségével.

Ikrek

Olyan gyengéden kezeld mások hibáját, mint a sajátjaidat. Az utóbbi időben nagyon kemény voltál a környezeteddel, és ez a kapcsolataid megromlásához vezetett, még a szerelmi életed is megsínylette. Egyelőre semmi sincs veszve, de oda kell tenned magad, ha meg akarod menteni a viszonyaidat. A napokban elegendő pozitív gondolkodással rendelkezel ahhoz, hogy olyan lépéseket tehess, amelyek elősegítik a fejlődést.

Rák

Ez a hét elképesztő lehetőségeket kínál ahhoz, hogy kijavítsd múltbeli hibáidat, és új alapokra helyezd az életed minden területét. Ugyanakkor itt az ideje a kalandozásnak is! Érzed, új élményekre és tapasztalatokra van szükséged. Ha kapcsolatban vagy, el kell döntened, megteszed-e a következő lépést. Meglehet, időszerű lenne az eljegyzés vagy akár a házasság is.

Oroszlán

A jövő hét segít felfedezni a lehetőségeket, amelyek révén közelebb kerülhetsz a céljaidhoz. Látni, tapasztalni fogod: egyre pozitívabbak a kilátásaid. Ez megadja azt a motivációt, amit keresel, hogy elérd, amit elterveztél. Viszont érdekes hét lesz ez a szerelmi életedben. Intenzív erotikus élményekre számíthatsz, talán még A szürke ötven árnyalata bizonyos részeit is kipróbálhatod most a pároddal.

Szűz

Ez a hét megadja neked azt a lökést, amire szükséged van az ahhoz, hogy végre elérhesd mindazt, amiről álmodozol. Lesz elég energiád és hajlandóságod a fejlődésre, így képes leszel megoldani a nehézségeket, amelyek nyomást gyakoroltak rád. Már a napokban láthatod: minden remekül halad körülötted. Ezért ha utazásra csábítanak, kikapcsolódni hívnak, bátran fogadd el a lehetőséget!

Mérleg

Itt az idő, hogy meghozz néhány fontos döntést és elmerülj az élet nevű kalandban. Eljött az ideje az új dolgok megtapasztalásának, és az új feladatok vállalásának. Sőt, még a jövőd alapjait is elkezdheted letenni. A legtöbbet hozod ki minden percedből, egyszóval borítékolható a siker. Viszont szerelmi téren arra intenek a csillagok: tartsd tiszteletben a partnered vágyait és határait.

Skorpió

Bízz az ösztöneidben és improvizálj, Skorpió! Eszméletlen kalandokban lehet részed, ha nem ragaszkodsz most annyira a tervekhez, hanem kicsit spontánabb vagy. Ugyanakkor a héten elhatározod magad: véget vetsz azoknak a helyzeteknek, és kapcsolatoknak, amelyeknek már nincs jövője. Vár rád egy-két fájdalmas élmény, de utána sokkal jobban fogod érezni magad.

Nyilas

Dinamikus és mozgalmas hét áll előtted. Ha valaminek nincs látható jövője vagy értelme, akkor annak ideje véget vetni, ezt te is érzed. A napokban kisebb-nagyobb átalakuláson mehetsz keresztül, de tisztában vagy azzal, erre van szükséged, csak így érheted el a vágyaidat. Nagyon jól fogod érezni magad mostanában a szerelmeddel. A spontaneitásod és a pozitív energiád optimistább színt ad a kapcsolatodnak.

Bak

Nagyon tudatosan alakítod a napjaidat Bak, és kész vagy tanulni a korábbi hibáidból. A leckék, amelyeket az élet tanított neked, értelmet adnak bizonyos dolgoknak, és most meghatározzák a döntéseidet. A szerelmi életed ragyogóan alakul, és több olyan dologra is ráébredsz, amellyel jobbá teheted a kapcsolatodat. Ráadásul, ha ilyen bölcsnek mutatkozol a kedvesed előtt, elősegítheti azt, hogy szintet lépjetek.

Vízöntő

A következő napok lehetőséget adnak számodra ahhoz, hogy olyan jövőt kezdj el kialakítani, ami jobban megfelel az igényeidnek. Új célokat fogsz kitűzni és most könnyen el is éred azokat. Megvan benned a spontaneitás és a jó hangulat, amelyek révén bármit elérhetsz. Amit eddig tapasztaltál, az nem volt véletlen, szóval használj bölcsen minden életleckét! Amennyiben szingli vagy, és szeretnél valakit meghódítani, a héten sikerrel jársz!

Halak

Ez a hét jó kilátásokat hoz számodra, Halak. Lehetőséget kapsz az újrakezdéshez - minden téren -, ezért merj nagyot álmodni, és adj bele mindent a vágyaid megvalósításába. Építsd újra életed azon területeit, ahol szükség van rá. Ha így teszel, már a héten megvalósulhat egy álmod. Amennyiben az az a vágyad, hogy rád találjon a herceg fehér lovon, akkor készülj, mert a napokban ez is bekövetkezhet!


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves