Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2022. augusztus 8-14.: A Mérleg rokonának állapota javul, a Bak élete legnagyobb próbáját állja ki

2022. augusztus 08.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2022. augusztus 8-14.: A Mérleg rokonának állapota javul, a Bak élete legnagyobb próbáját állja ki
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Rengeteg kihívással kell megküzdeniük a csillagjegyeknek, és óriási nyomás nehezedhet rájuk. Mutatjuk a heti horoszkópot

Kos

Ez a hét egy sor izgalmas helyzetet, és örömteli élményt hoz számodra. Egy olyan időszakba lépsz, amely lehetővé teszi, hogy dinamikusan valósíthasd meg az elképzeléseidet. Itt az idő elintézni a félbemaradt ügyeidet is. Összességében problémamentes, békés napok várnak rád - ha nem hagyod magadat belerángatni mások vitájába -, és meghitt, romantikus pillanatokat tölthetsz a szerelmeddel vagy a családdal.

Bika

Megéri a megérzéseidre hallgatni Bika a napokban, mert onnan jönnek a megoldások a gondjaidra. Viszont a párodnak is problémái adódhatnak a héten, és nagy szüksége lehet a támogatásodra. Talán te is szükségét fogod érezni annak, hogy családodhoz, barátaidhoz fordulj segítségért. A hét közepén viselkedj felelősségteljesen a munkahelyeden, mert azzal kivívhatod feletteseid elismerését.

Ikrek

Úgy érzed Ikrek, nem hagy nyugodni a múlt, és bizonyos részei megismétlődnek, vagy legalábbis kísértenek. Ez pedig megakadályoz abban, hogy ésszerűen gondolkodj, vagy meghozz bizonyos döntéseket. Talán ideje lenne beszélned azokkal, akikkel nem sikerült megfelelően lezárni a kapcsolatot. Szerencsére a hét vége felé egy pozitív időszak veszi kezdetét, melynek során végre megleled egyik-másik problémádra a megoldást.

Rák

A napokban olyan helyzetekbe kerülhetsz, amelyek által többet megtudhatsz magadról. Ezzel együtt több időt szánsz a közeli szeretteidre, amit már csak azért is jól teszel, mert szükség lehet a segítségedre. Ellenben a munkahelyeden óriási nyomás nehezedik rád, és érzed: nagy tétek forognak kockán. Ahogy kezeled a kialakult helyzeteket, feladatokat, azokon múlhat az előléptetésed vagy a fizetésemelésed.

Oroszlán

Romantikus, kellemes pillanatokat fogsz eltölteni a kedveseddel. A köztetek lévő gondokat az őszinte kommunikáció és megértés révén oldjátok meg. Ugyanakkor a családodnak szüksége lehet a segítségedre, és szerencsére képes is leszel orvosolni a problémáikat. A hét közepétől kezdve nagy lehet a nyomás rajtad a munkahelyeden is, de az elszántságodnak és a harci kedvednek köszönhetően, sorra győzöd majd le az akadályokat.

Szűz

Ezen a héten érzékenyebb leszel mások kritikájára és véleményére. Ugyanakkor megmutatod gondoskodó énedet, és támogatod azokat, akik a segítségedet kérik. Többet fogsz foglalkozni a családoddal és a párkapcsolatoddal, mint általában. A szakmai kötelezettségek miatt a hét közepétől elfoglaltabb és feszültebb leszel, de legnagyobb örömödre, minden problémát sikerül megoldanod, és szép eredményekkel zárhatod a hetet.

Mérleg

A családod és a partnered körül forog minden a napokban. Azon dolgozol, hogy segíts nekik megküzdeni a gondjaikkal. Végre egy jó hírt is hallhatsz egyik szeretted egészségi állapota felől, ami erőt ad a heti kihívásokkal való szembenézéshez. A munkahelyeden nem kevés stresszel és akadállyal találkozhatsz, de a szeretteid támogatásának köszönhetően úgy érzed: hegyeket vagy képes mozgatni.

Skorpió

Egy biztos: nem fogsz unatkozni a héten. Temérdek kihívás és probléma szakad a nyakadba. Habár néha úgy érezheted, nem bírod tovább: kellemesen fogsz csalódni magadban. A hét közepétől minden könnyebbé válik, és végül győztesen kerülsz ki a mindennapos harcokból. Ez idő alatt közelebb kerülsz a partneredhez, aki nemcsak támogat téged, de egészen új oldalát ismerheted meg, és többet tudhatsz meg róla.

Nyilas

Komoly kihívásokkal kell szembenézned a napokban. Sokszor fogod azt érezni, nem bírod ezt a terhelést, és el fogsz bukni.  Egész héten stresszes lehetsz emiatt, és könnyen elveszítheted az irányítást, ami egy sor rossz döntést, illetve lépést eredményezet. Vedd fontolóra, hogy segítséget kérsz még a hajód elsüllyedése előtt! De sajnos szembe kell nézned azzal is: nem jönnek össze azok a dolgok, amelyekhez nagy reményeket fűztél.

Bak

Életed legnagyobb próbája vár rád, Bak. Olyan gondokkal kell szembenézned, amelyekkel eddig még sosem, és nem egyszer azt fogod érezni: elbuksz, nem fog menni, képtelen vagy rá. Ám nem arról vagy híres, hogy csakúgy feladod! Elképesztő erőtartalékok és képességek jöhetnek a felszínre, amelyek révén nemhogy legyőzöd a nehézségeket, hanem még fel is emelkedsz! Valóságos főnixmadárként zárhatod a hetet, és erősebb, sikeresebb leszel, mint valaha!

Vízöntő

A következő napokban a családod kerül előtérbe. Szükségük lesz a segítségedre, mivel bizonyos gondjaikat csak te tudod megoldani. Közben viszont szembe kell nézned a munkahelyi nehézségekkel is. Egyik-másik kollégád a pozíciódra pályázhat vagy más okból kifolyólag, de kellemetlenségeket okozhatnak. Viszont legalább megnyugvást lelhetsz minden nap a párod karjai között, aki elfeledteti veled a mindennapok kellemetlenségeit.

Halak

Aggódsz a családod miatt. A te nyakadba szinten minden problémájuk. Mindent megteszel azért, hogy segíts nekik, de közben nem szabadna teljesen félretenni a saját életedet, és nehézségeidet, mert azokkal nem fogja más megoldani. Tarts ki Halak, mert a hét vége felé érkezik egy energialöket, ami átsegít a nehézségeken, és egy csapásra megoldódhatnak a gondjaid, sőt mi több: nem várt, de annál kellemesebb szerencsés fordulatok érnek.
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves