Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÉNZ

3 csillagjegy, aki váratlanul pénzhez jut a hétvégén

2023. május 13.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus hétvégi horoszkóp pénzhoroszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki váratlanul pénzhez jut a hétvégén
© Shutterstock

Jól jönne egy kis plusz pénz? Olvass tovább, hátha egyike vagy annak a három szerencsés csillagjegynek, akik szinte biztosan számolhatnak egy kis potyapénzzel!


A Kosban lévő Jupiter, és a Halak Hold szerencsés, pozitív fordulatokat idézhet elő. A következő 3 csillagjegy biztosan kiélvezheti ezeket a kedvező bolygóállásokat, mert váratlanul pénz ütheti a markukat:

Mérleg

Nagyobb pénzösszeg ütheti a markodat egy nyereménynek, ajándéknak, akár öröklésnek köszönhetően. Nagy lehet a kísértés, hogy nyomban meg is vedd magadnak, amire régóta vágysz, de érdemes lenne inkább bölcsen félretenned. Jól jöhet később a nagyobb, komolyabb céljaidhoz, de akár az adósságodat is csökkentheted a segítségével.

Nyilas

Igazán mázlistának érezheted magad Nyilas, mert most mindenhonnan potyapénzhez jutsz! Célszerű áttúrnod a táskáidat és ruháidat, mert pénz lapulhat a zsebeikben. Ha pedig ruháknál tartunk… érdemes felpakolnod a netre mindent, amitől szeretnél megszabadulni, mert jó esély van arra, hogy lazán eladd őket, és szép kis bevételre tegyél szert.

Halak

Amennyiben saját vállalkozásod van, olyan mértékben felpöröghet, hogy nem győződ majd számolni a profitot. Más esetben viszont munkahelyi bónuszra, zsíros borravalóra számíthatsz. Most olyan szerencsés vagy, hogy a legváratlanabb helyeken is pénzhez juthatsz, ezért érdemes a lábad elé nézni!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves