Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hétvégi horoszkóp

3 csillagjegy, aki váratlan híreket kap a hétvégén

2023. augusztus 25.

1 perc olvasás

ELLE

csillagjegy horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki váratlan híreket kap a hétvégén
© Getty Images

Van néhány csillagjegy, akinek meglepetéseket tartogat a hétvége.


Az augusztus egy igazán különleges hónap volt a csillagjegyek életében, hiszen a Vénusz retrográd, amelyhez a Merkúr is csatlakozott, hatalmas változásokat idézett elő.

A hónapban kétszer is bekövetkező szuperhold szintén felerősítette a bolygók hatását, és néhány csillagjegynek ez még a hónap végén is nagy újdonságokat hozhat.

3 csillagjegy, akinek teljesen megváltozik az élete

Oroszlán

Egy váratlan találkozás felboríthatja a napi rutinját, így érdemes felkészülnie a nagy meglepetésekre. Legyen nyitott a változásokra, mert megfelelő hozzáállással nagyon sokat hozhat ki a most adódó lehetőségekből. Olyasmire is módja lesz most, amire álmában sem számított.

Mérleg

Előfordulhat, hogy olyan kihívásokkal kell szembenéznie, amelyek a komfortzónáján kívül esnek, de ha nem hátrál meg, ezek a fejlődését szolgálják majd. Legyen bátor és fogadja el az élet bizonytalanságait, mert ez izgalmas felfedezésekhez vezet.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Getty Images

Ikrek

Olyan lehetőséget kap az élettől, amelyen teljesen meg fog döbbenni. A hír érkezhet levélben vagy személyesen is, de az biztos, hogy hatalmas fordulatokat hozhat. Ne féljen kockáztatni, mert olyan meglepetésben lesz része, amely hosszú távon is pozitív változásokat eredményez.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves