Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW LIFE

3 csillagjegy, akinek hétfőre megváltozik az élete

2023. július 29.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek hétfőre megváltozik az élete
© Shutterstock

Néhány esemény a hétvégén átírhatja ennek a három csillagjegynek az életét.


A horoszkóp szerint váratlan fordulatot vehet ennek a 3 csillagjegynek az élete, ami teljesen megváltozhat hétfőre. A Nyilas Hold új lehetőségeket hoz, míg a Merkúr a Szűzben a hajlandóságot, és a bátorságot, hogy az ember merjen változtatni. Lássuk, kiknek tartogat meglepő fordulatokat július utolsó hétvégéje:

Rák 

Nemhogy a környezetedet, de még saját magadat is megleped azzal, mennyire eredményes leszel, és pár nap alatt mennyi mindent elérsz. A napokban sikerül befejezned egy régóta húzódó projektet, vagy megvalósítod az álmodat, amiért annyit küzdöttél. Sőt, még a randid is olyan jól sikerülhet, hogy meglelheted életed nagy szerelmét. Ugyanakkor véget érhet egy nagyon régi barátságod is, mert rájössz, az illető már nem azaz ember, aki régen volt, és talán kihasznál téged. Szóval egy igazán sorsfordító hétvége elé nézel.  

Skorpió 

Megromolhat a párkapcsolatod vagy egy nagyon közeli barátságod Skorpió, és úgy dönthetsz, hogy véget vetsz neki, mert már több szomorúságot, semmint örömöt okoz. Viszont miközben egyesek kisétálnak az életedből, mások visszatérnek, és gyerekkori barátokkal, régi nagy szerelmekkel vagy rég nem látott rokonokkal melegítheted fel a kapcsolatot. Úgy érzed, most minden átalakul az életedben, de nem sajnálod, hanem kimondottan örülsz a változásoknak

Halak 

Ha korábban összevesztél valakivel, végre sor kerülhet a békülésre, kedves Halak. Ez nemcsak barát, és rokon esetén lehetséges, de egy korábbi partnereddel is megtörténhet, akivel talán így újra egymásra találtok. Azok, akik most visszatérnek az életedbe, nagy hatással lesznek rád, különösen a jövőre nézve. A napokban sok minden megváltozik az életedben, mert sikerül lezárnod a múltat, és mindazt, ami eddig kísértett. Ezzel együtt megleled a vágyaid irányába vezető utat is.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves