Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZERELEM

3 csillagjegy, akinek még a héten megváltozik a szerelmi élete

2023. július 20.

1 perc olvasás

ELLE

csillagjegyek horoszkóp zodiákus
3 csillagjegy, akinek még a héten megváltozik a szerelmi élete
© Shutterstock

Ezek a csillagjegyek különösen szerencsések lesznek a szerelemben a következő napokban. 


Változás következik be a csillagjegyek életében, lesznek, akiknek a karrierjük lendül fel, míg mások a szerelmi életükben tapasztalhatnak pozitív dolgokat. 

Kos 

Úgy érezhetted az utóbbi időszakban, hogy nehézkessé vált a kommunikáció a kapcsolatodban. Szerencsére ennek az időszaknak búcsút inthetsz, mivel mostantól elhárul minden akadály. A következő napokban úgy érezheted, hogy a szavak valósággal kifolynak a szádon, a másik oldal pedig szívesen meg is hallgat, sőt! Sikerül mindent megbeszélnetek, ami új alapot biztosít a kapcsolatotoknak. 

Oroszlán

Az elmúlt időszakban túlterheltnek érezted magad, ez pedig a hangulatodon is meglátszott. Most könnyebb hetek következik az életedben, és végre több időd jut a kapcsolatodra. Sikerül elbúcsúznod a negatív gondolatoktól, pozitívan tekintesz mindenre, ezt pedig a partnered is észre fogja venni. Jó időszak kezdődik, így érdemes kihasználni az elkövetkezendő napokat, hogy még közelebb kerüljetek egymáshoz.

Vízöntő

Sokat csalódtál az elmúlt hónapokban, sok olyan embertől kellett elbúcsúznod, akik fontosak voltak számodra. Többször voltál emiatt rosszkedvű, és ezen a partnered sem tudott segíteni. A kapcsolatodon úgyszintén nyomot hagyott, de most végre a másik oldalon találod magad, és képes vagy ismét nyitni. A pozitív szemlélet sokat segít, a hétvégén érdemes közös programot csinálnotok, mindkettőtöket fel fog tölteni. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves