Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÚJHOLD

4 csillagjegy, akinek megváltoztatja a szerelmi életét a Szűz újhold

2023. szeptember 14.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria Szűz újhold 4 csillagjegy
4 csillagjegy, akinek megváltoztatja a szerelmi életét a Szűz újhold
© Shutterstock

Olyan sorsszerű fordulatokban lesz része ennek a 4 csillagjegynek, amire a legkevésbé számítanak.


A Szűz újhold szeptember 15-től kezdve - és már valamivel előtte - segít elfogadni és érvényesíteni a vágyaidat. Támogat egy olyan élet, és kapcsolat megteremtésében, amilyet megérdemelsz és igazán boldoggá tesz, miközben elősegíti a lelki gyógyulást. A horoszkóp szerint ennek a 4 csillagjegynek alaposan megváltozik a szerelmi élete az újhold időszakában:

Szűz

Készülj Szűz, mert a jegyedben lévő újhold magával hozza az átalakulást. Amennyiben eddig még nem tudatosult benned, akkor most biztosan szembe kell nézned azzal, ha egészségtelen kapcsolatban élsz, és ez a felismerés a viszony végét is jelentheti. De ha nem is mérgező kapcsolatról van szó, akkor is nagy dilemma várhat a jegy szülötteire, mert különböző okokból, de el kell dönteniük, hogy együtt maradnak vagy elválnak útjaik.

Skorpió

Az egyedülálló Skorpiók megismerkednek valakivel, aki mellett ismét tinédzsernek érzik magukat. Előtör a vad, lázadó természetük, és gondolkodás nélkül beleugorhatnak az izgalmakat ígérő kapcsolatba. Ellenben a párban élők viszonya váratlan fordulatot vehet. Felmerülhet az új élet kezdése külföldön vagy akár a házasság, gyerekvállalás témája is.

Vízöntő

A csillagok felrázzák a szerelmi életedet. Hirtelen izgalmas lehetőségek nyílnak meg előtted. Szingliként olyan szerelemben lehet részed, amilyenben talán még sosem, párban élőként pedig komolyra fordulhatnak a dolgok a partnereddel, amennyiben jól alakul a kapcsolatotok. Ha nem, akkor nagy az esélye annak, hogy hirtelen felindulásból félrelépsz, amikor valaki megpróbál téged elcsábítani.

Halak

Tedd fel magadnak a kérdést Halak, hogyan tudnál javítani a szerelmi életeden. Egyforma mennyiségű az adok és kapok köztetek? A párban élők viszonya jelentős mértékben megváltozhat néhány felismerésnek köszönhetően, ami megerősítheti a kapcsolatukat vagy véget vethet neki. Az egyedülállók viszont a közösségi média egyik felületén megismerkedhetnek valakivel!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves