Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akit óriási meglepetés ér a hétvégén

2022. december 10.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akit óriási meglepetés ér a hétvégén
© Getty Images

Váratlan pénz vagy ajándék hullhat három csillagjegy ölébe ezen a hétvégén, de olyan meglepetések is érhetik őket, amikre álmukban sem gondolnának!


A hétvégén a Hold a Rákban tartózkodik, ami kedvez a szerelmi életnek, akárcsak a december 10-én, a Bakba lépő Vénusz. Ebben az időszakban az emberek érzelmesebbek, kedvesebbek, romantikusabbak, és a felfokozott intuíciójuknak köszönhetően 3 csillagjegynek óriási meglepetésben része:

Ikrek

Épp azon leszel ezen a hétvégén, hogy beszerzed minden szeretted ajándékát, és a legnagyobb meglepetésedre te kapsz egy nem várt ajándékot! Nem biztos, hogy valamelyik rokonodtól vagy barátodtól, de nagyon jól fog esni. Ezenfelül fontos beszélgetést ejtesz meg a szerelmeddel, és egy kicsit aggódsz a beszélgetés kimenetele miatt, de ne aggódj! Sokkal jobban sül el, mint gondolnád, és még a kapcsolatotok is szintet léphet!

Rák

Mivel a Hold a te jegyedben jár kedves Rák, rendkívül érzékeny leszel, de spirituális értelemben is! Ennek köszönhetően meglepő élményekben lesz részed, mert szabályosan előre fogod érezni az eseményeket, ahogy azt is, ki és mit fog mondani. Használd ezt a képességedet, mert ennek köszönhetően akár nyereményhez is juthatsz! Ezenfelül visszatér egy régi szerelmed vagy gyerekkori barátod a múltból, aki képes segíteni abban, hogy valóra váltsd az álmaidat!

Mérleg

Romantikus és meghitt hétvége elé nézel, Mérleg. Kicsit olyan érzésed van, mintha minden titkos vágyad sorra megvalósulna, és elég lenne csak gondolnod rájuk. A legnagyobb meglepetés mégis az lesz: váratlanul jelentősebb pénzösszegre tehetsz szert, és talán épp a vonzás törvényének segítségével! Élvezd a jó szerencsédet, hogy most megy minden, mint a karikacsapás, és próbáld meg tudatosan használni a teremtő képességedet!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves