Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2022. december 9-11.: A Rák életébe betoppan valaki a múltból, a Mérleget hatalmas meglepetés éri

2022. december 09.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2022. december 9-11.: A Rák életébe betoppan valaki a múltból, a Mérleget hatalmas meglepetés éri
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A napokban átgondolják az életüket a csillagjegyek. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Jelentős időt és erőfeszítést áldoztál egy projektre, és ez most kezd végre kifizetődni. A kemény munka és az elszántság, valamint az előrelátó tervezés megtette hatását. Éppen ezért itt az ideje élvezni a hétvégét! Engedd meg magadnak, hogy pihenj és közben kipörgesd a kedvenc sorozataidat.

Bika

A hétvégén már nem úszod meg: eleget kell tenned bizonyos családi kötelezettségeidnek, legyen az ünnepség, ebéd vagy valamilyen ígéret betartása. De az is lehet, hogy egy alapvetően kellemes program alól nem sikerül kibújnod, pedig te inkább szívesen adnád át magadat az édes semmittevésnek. Ne halogasd tovább Bika, nem bánod meg!

Ikrek

Hatalmas szívességet teszel egy szerettednek vagy barátodnak, akinek megoldod a problémáját. Ezenkívül a hétvégén lehetőséged lesz nyíltan kommunikálni a partnereddel. Régóta keresed ezt a lehetőséget! Fedd fel minden titkodat, és oszd meg vele az aggodalmaidat! Nem várt módon fog reagálni!

Rák

Nagy a valószínűsége annak, hogy találkozol valakivel a múltadból, és ez a személy valószínűleg fontos szerepet fog játszani a jövődben. Fogadd el a segítségét, és engedd be az életedbe! A következő napokban jelentős változásokon mehet keresztül az életed néhány embernek köszönhetően.

Oroszlán 

A következő napokban több új kapcsolatot is kialakíthatsz. Lesznek közöttük olyanok, akikkel baráti viszonyba kerülsz, másokkal üzleti vagy mentori kapcsolat alakulhat ki, és ez rövid időn belül az előnyödre válhat. Ha régóta tervezed, hogy megvegyél valamit, akkor végre sor kerülhet rá!

Szűz

A bolygóállások lehetővé teszik a nyugodt elmélkedés, a békés pihenés időszakát. Végre itt a lehetőség, hogy kipihend magad és azt tedd, ami jól esik, éppen ezért véletlenül se szervezz magadnak elintézendő feladatokat vagy más kötelező programokat. Szóljon ez a hétvége rólad!

Mérleg

Tele vagy energiával, kedves Mérleg. Egy varázsütésre letudod a kötelező feladatokat, hogy elmehess a karácsonyi vásárokba, meg a sok színes téli programra, amit kinéztél magadnak és a szeretteidnek. Nagyszerűen telik a hétvégéd, pont úgy, ahogy megálmodtad, és még egy váratlan meglepetés is érni fog!

Skorpió

Ez az önvizsgálat ideje nálad. Ha teheted, nem is mész sehova, hanem otthon maradsz, és élvezed a békességet, a nyugalmat, közben pedig átgondolod az egész életedet. Aztán mikor készen állsz megosztani a gondolataidat a szeretteiddel, tedd meg, mert értékes megerősítéseket kaphatsz tőlük.

Nyilas

Készen állsz, hogy megkezd a romantikus utazásodat? Ez a hétvége mámorítónak ígérkezik, és sok meglepetést, örömöt hoz neked párban élőként. Az egyedülállók szerelmi élete is pozitív irányt vesz, mivel váratlanul megismerkedhetnek a leendő kedvesükkel. Semmi sem ronthatja el az előtted álló napokat!

Bak

Szánj egy kis időt magadra, Bak! Nagy szükséged van most arra, hogy átgondold, mit szeretnél igazán az élettől. Talán az egész életedet is átértékeled. Jót tenne egy kikapcsolódás, séta az természetben, a lényeg, hogy ne engedd másoknak, megfosszanak attól az időtől, amit most önmagaddal tölthetsz.

Vízöntő

Úgy tűnik, a szerelmeddel való kapcsolat elhalványult a munkahelyi nyomás miatt. Éppen ezért kellene a hétvégét vele töltened. Menjetek el nézelődni egy karácsony vásárba vagy más izgalmas programra, mert szükségetek lenne az együtt töltött minőségi időre, és hogy beszélgessetek a kapcsolatotokról.

Halak

Nyugtasd meg a pánikba esett belső énedet: ne ijedjen meg a problémáktól, amik éppen körbeveszik. A nehézségeket különböző tényezők homályosítják el, amikért mások felelősek, és nem te! Mindezek az ügyek triviálisak, és rövid időn belül megoldódnak, ezért ne hagyd, hogy beárnyékolják a hétvégédet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves