Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, aki jó híreket kap a hétvégén

2023. március 25.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki jó híreket kap a hétvégén
© Shutterstock

Szinte mindenkire várnak meglepetések a hétvégén, de csak három olyan csillagjegy lesz, akik olyan jó híreket kapnak, hogy az a következő hetüket is bearanyozza.


A Plútó 15 év után átlépett a Vízöntőbe március 23-án, ami egy sor csodálatos változást indít el az életünkben. Eközben a Bikában járó Hold pozitív hatást gyakorol a szerelmi életünkre, és a kapcsolatainkra is. Így könnyen érhetnek bennünket meglepetések, különösen ezt a 3 csillagjegyet, akik jó híreket kapnak a hétvégén:

Bika

A jegyedben járó Hold gondoskodni fog arról, hogy emlékezetes legyen a hétvégéd. A pontot az i-re egy olyan jó hír szolgáltatja, ami a szerelmi életedet vagy az anyagi helyzetedet érinti. Könnyen lehet, a partnered jelentősebb pénzösszeghez jutsz, vagy te magad leszel a szerencsés. Sőt, ha egyedülálló vagy, az derülhet ki: aki tetszik neked, annak te sem vagy közömbös.

Rák

Olyan örömteli híreket kapsz a hétvégén, Rák, amikről álmodai sem mertél. Ez valószínűleg a karrier vagy család területét érinti. Talán már rég letettél arról, hogy megkapd az álommunkát, vagy arról, hogy újabb taggal bővüljön a család, esetleg felkeressen egy távol élő vagy rég nem látott rokonod. Most viszont valósággá válik az álmod.

Szűz

Sokáig bizakodtál a csodában. Talán még az univerzumhoz is segítségért fordultál azt remélve, bekövetkezik a gyógyulás, megoldódik a téged vagy egy szerettedet sújtó probléma. Aztán nem történt semmi, és elengedted a dolgot. Az igazság az, kedves Szűz, hogy az univerzumnak is kellett egy kis idő, de tessék, a hétvégén megtörténik az, amiben reménykedtél!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves