Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HAPPY WEEKEND

3 csillagjegy, akire nagy öröm vár a hétvégén

2024. május 04.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire nagy öröm vár a hétvégén
© Shutterstock

Kellemes meglepetés ér 3 csillagjegyet a napokban.


A Bikában lévő Nap és a Halak Hold pozitív, álmodozó energiákkal árasztja el a zodiákus tagjait. A következő napokban álmok valósulnak meg, vágyak elégülnek ki, de akár minden ok nélküli jó hangulat is eluralkodhat az állatövi jegyeken. A horoszkóp szerint 3 csillagjegy ennél többre számíthat, mert nagy öröm éri őket a hétvégén:

Bika

A Vénusz a jegyedben jár, akárcsak a Nap és ehhez hozzájön még a Halak Hold is, ami azt jelenti, hogy igazán édes energiák jelennek meg az életedben. Különösen a szerelmi életedben tapasztalhatod, mivel a partnered kellemesen meglephet. Sőt, ha egyedülálló vagy, most pozitív reakcióra számíthatsz a kiszemeltedtől. Egy biztos: a napokban más is kényeztetni fog téged, nemcsak te magadat.

Szűz

Jó ideje gyakorlod a vonzás törvényét, hogy végre bevonzz valamit, amire vágysz? Az erőfeszítéseid nem hiábavalók Szűz, még akkor sem, ha valójában csak aktívan álmodoztál arról, hogy teljesül a kívánságod. Az előrejelzések szerint a hétvégén megkapod azt, amit szeretnél, ami önmagában is öröm, de még akár az önbizalmadat, a hitedet is növelheti, ha csakugyan a vonzás törvényét alkalmaztad.

Halak

Talán már elkezdtél lemondani róla, vagy el is engedted a tervedet, a vágyadat, kedves Halak. Meglehet, pont erre volt szükség ahhoz, hogy megszűnjön a görcs és az aggodalom, amik akadályozhattak téged, ugyanis a napokban valóságos csodaként élheted meg, hogy mégis megtörténik az, amiért dolgoztál vagy amiben annyira reménykedtél. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves