Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

WOW

3 csillagjegy, aki élete legemlékezetesebb hétvégéje elé néz

2023. szeptember 30.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki élete legemlékezetesebb hétvégéje elé néz
© Shutterstock

Olyan fenomenális élmények várnak erre a 3 csillagjegyre, amik megváltoztathatják az életüket.


A horoszkóp szerint a Kos telihold különösen emlékezetessé teszi ennek a 3 csillagjegynek a hétvégéjét. Ha te is közöttük vagy, akkor hihetetlen élményekben lesz részed!

Kos

Nem akármilyen esemény van készülőben, Kos. Az történés katartikus lesz számodra. Talán megvalósul az álmod, vagy elérsz egy olyan mérföldkövet, amiről eddig álmodni sem mertél. Meglehet, valamilyen spirituális élményben lesz részed, ami egészen megváltoztatja az életedet, a gondolkodásodat. Az biztos, hogy a hétvége mindent megváltoztat, és új ember lesz belőled hétfőre.

Bika

A legváratlanabb helyen vagy éppen személyben lelheted meg a Nagy Ő-t. A munkahelyeden egy kollégádban, a baráti társaságodban, esetleg a szomszédban, az ellenségedben. A felismerés valósággal sokkolni fog, és talán az illetőt is. Ugyanakkor olyan emberekkel találkozol, akik segítenek megalapozni az új életedet. A támogatásukkal szakíthatsz a mérgező helyzetekkel és személyekkel.

Halak

Talán régen félretettél egy álmot, mert valaki lebeszélt róla vagy elakadtál vele. Ám ez a hétvége nemcsak arra vehet rá, hogy megvalósítsd, hanem sikeresen valóra is válthatod. Ezenfelül néhány Halaknak spirituális élményben lehet része, és sorsszerű találkozásban részesülhetnek, vagy meglelhetik az életcéljukat. Olyan történésre számíthatnak, ami nemcsak felejthetetlen lesz, hanem mindent megváltoztat körülöttük.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves