Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TELIHOLD

3 csillagjegy, akinek megváltoztatja a szerelmi életét a Kos telihold

2023. szeptember 29.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria 3 csillagjegy Kos telihold
3 csillagjegy, akinek megváltoztatja a szerelmi életét a Kos telihold
© Shutterstock

A horoszkóp óriási meglepetést jósol ennek a 3 csillagjegynek.


A Kos telihold egyetlen határozott tollvonással készül átírni ennek a 3 csillagjegynek a szerelmi életét. A horoszkóp szerint gyökeresen megváltozik a párkapcsolatuk, és olyan is lesz, aki rátalál élete nagy szerelmére. Lássuk a mostani telihold főszereplőit!

Kos

Drámai fordulat van készülőben a szerelmi életedben. Olyan dolgok kerülhetnek a felszínre - titkok, felismerések -, amik megváltoztathatják a kapcsolatodat. Most csak rajtad áll, hogy a napokban szorosabbra fűzitek-e a köztetek lévő köteléket, vagy úgy döntesz: véget vetsz neki. Néhány Kosnak pedig azzal kell szembenéznie, hogy a párkapcsolata akadályozza egy nagy álma megvalósításában, és választaniuk kell.

Mérleg

Jelentős fordulópont várható a párkapcsolatodban, Mérleg. Valami olyan gesztust tesztek egymásért, vagy pedig te a szerelmedért, ami mindent megváltoztat köztetek, és előidézheti az összeköltözés, a házasság iránti igényt. Egy olyan nagy áttörést képzelj el, ami segít abban, hogy jobb és szorosabb legyen a kapcsolatotok. Amennyiben egyedülálló vagy, megismerkedsz valakivel, akiben azonnal felismered az igazit.

Nyilas

A szerelmi életed hamarosan felpörög, Nyilas. A telihold bevilágítja az örömök, a romantika, a kreativitás és a hobbik ötödik házát. Ha szingli vagy, nem akármilyen randevú vár rád! Olyan különleges élményekben lesz részed, mintha egy Netflixes sorozat főszereplője lennél. A párban élőknek is lesz oka az ünnepre, mert szintet léphet a kapcsolatuk, és jöhet a házasság vagy a családalapítás.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves