Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek teljesül egy álma a hétvégén 

2023. február 18.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek teljesül egy álma a hétvégén 
© Getty Images

A sors nagyon kegyes lesz három csillagjegyhez, és a beköszöntő Halak hava alkalmából teljesíti egy kívánságukat.


A hétvégén kezdetét veszi a Halak szezon, ami arra buzdít: kövessük az álmainkat, adjunk hangot a vágyainknak. Ebben az időszakban bátrabban mutatjuk ki az érzéseinket, és egyúttal a Vízöntő Hold hatására a sarkunkra állunk. Merész lépéseket hozunk, kockáztatunk, és fejest ugrunk a kalandokba. 3 csillagjegy emlékezetes hétvége elé néz, ugyanis végre megvalósulhat egy régóta dédelgetett álma:

Oroszlán

Különös élményben lesz részed, Oroszlán! Talán egy baráti összejövetelen vagy egy társasági eseményen megosztod valakivel a jövővel kapcsolatos elképzeléseidet, álmaidat és az illető azt mondja: segít neked. Akár egy szívességgel vagy pénzzel támogatva, de hozzájárulhat az álmod megvalósulásához. Ez egy soha vissza nem térő lehetőség, szóval kétszer is gondold meg, mielőtt büszkeségből elvetnéd!

Vízöntő

Talán a Hold ad neked bátorítást vagy a Halak hava, de úgy döntesz: nem vársz tovább. Nem kívánsz több időt vesztegetni, miközben az élet elmegy melletted. Éppen ezért valóra váltod az álmodat! Lefoglalod a repülőjegyed New Yorkba, felmondasz, hogy az álommunkát végezhesd, megnyitod a saját üzletedet, és nem vársz többé a megfelelő időre. Olyannyira elhatározod magadat, hogy senki és semmi sem állíthat meg.

Halak

Boldog születésnapi szezont, kedves Halak! Eljött végre a te időszakod, ami igazán emlékezetesen indulhat! Akár a hétvégén ünnepeled a születésnapod, akár nem, olyan ajándékot kaphatsz egy szerettedtől vagy barátodtól, amire mindig is vágytál. Ez lehet tárgyi ajándék, de akár élmény is. Pont erre van most szükséged, hogy pozitívabban lásd az életedet, és képes legyél derűsen tekinteni a jövőre.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves