Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TELIHOLD

Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a szeptemberi telihold idején

2022. szeptember 10.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus hétvégi horoszkóp Halak telihold 4 csillagjegy eztotéria
Ez a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a szeptemberi telihold idején
© Getty Images

Szeptember 10-én 4 csillagjegy akár nyugodtan pezsgőt is bonthat, olyan szerencsésnek érezheti magát a Halak jegyében bekövetkező teliholdnak köszönhetően.


A szeptember 10-i Halak telihold az egész év legkiválóbb teliholdjának minősül, amely elképesztő spirituális, természetfeletti élményeket hozhat! A Halak az utolsó jegy az állatöv naptárában, és erősen összefonódik a szellem birodalmának energiájával is, ami azt jelenti: élénk álmokat, látomásokat, paranormális élményeket hozhat. Ugyanakkor felturbózza a kreativitásunkat, rengeteg ötlet juthat az eszünkbe, és ezek segíthetnek megcsinálni a szerencsénket. Ám 4 csillagjegynek tennie sem kell érte, csak élveznie a telihold által kapott szerencsés helyzeteket:

Ikrek

Mit akarsz elérni, Ikrek? Miről szeretnél ismertté válni? A Halak teliholdja energiát hoz a  karrier és hírnév 10. házába, szóval bármilyen nagyratörő terved is legyen: most tégy lépéseket érte! Kivételes sikert érhetsz el, és csakugyan híressé is válhatsz! De arra is esélyed van, hogy megkapd álmaid munkáját a következő napokban. Egy dolog biztosnak látszik: lesz mit ünnepelned, és végre élvezheted a munkád gyümölcsét.

Mérleg

A Halak telihold cselekvésre sarkall Mérleg, mert minimális erőfeszítés is elég ahhoz, hogy sikert érj el. Végre megnyílik az út előtted, és azt teheted, amit igazán szeretnél. Egy korábban kitűzött célod is megvalósul, ami aztán végképp örömmel tölt el. Ráadásul még a  pénzügyek területén is várható egy váratlan, de igencsak kellemes áttörés! Meg fogsz lepődni azon, mennyi pozitív változás megy végbe az életedben néhány nap, talán óra alatt!

Nyilas

Keményen dolgoztál, hogy nagyobb befolyást szerezz a karrieredben, és még nagyobb siker érj el. Éppen ezért örülni fogsz a most következő jó hírnek Nyilas, mivel a tetteid el is kezdenek kifizetődni. Ugyanakkor felébred a lázadó éned, és egyik-pillanatról a másikra elképesztő döntéseket hozol. Jóformán gondolkodás nélkül cselekszel, de ez a te nagy mázlid, hogy éppen a szerencsések közé tartozol, így minden tetted jól sül el, mi több: a vártnál is jobban!

Halak

Ez a telihold csak rólad szól, Halak! Te vagy a sztár, de persze hajlamos vagy kerülni a reflektorfényt! Készülj fel egy csúcspontra az életedben, mert a telihold mindig a változás és a befejezés pillanata. Itt az idő: magad mögött hagyod a régit, és hamarosan üdvözölheted az újat. Hétfőre egy teljesen más ember lesz belőled! Mindennek a tetejében, több váratlan, kellemes eseményben lesz részed, és beletartozik az is, hogy megmutatkoznak azok az emberek az életedben, akik tényleg szeretnek, és számíthatsz rájuk. Meglehet, a párod is épp a hétvégén dönt úgy: ideje feltenni neked nagy kérdést!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves