Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akinek a hétvégén megváltozik az élete 

2022. október 22.

2 perc olvasás

ELLE
asztrológia változás zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek a hétvégén megváltozik az élete 
© Shutterstock

Egy új ismeretségnek köszönhetően egy csapásra megváltozik három csillagjegy élete. Kíváncsi vagy, hogy köztük vagy-e?


Október 23-án a Nap és a Vénusz is belép a Skorpióba, így kezdetét veszi a Skorpió hava, mi több, a Szaturnusz is belép a Vízöntőbe, méghozzá előreindulva! Elképesztő átalakulások, változások várnak a zodiákus tagjaira, legfőképpen a következő 3 csillagjegy élete változik meg:

Rák

Egy összejövetelen vagy programon, olyan befolyásos emberekkel ismerkedhetsz, sőt, barátkozhatsz össze, akik segíthetnek megvalósítani az álmodat vagy előrébb jutni a karrieredben. Ha ez nem lenne elég, meglepő híreket is hallasz, amelyek szintén felforgatják az életedet, de jó értelemben! Hirtelen több út is megnyílik előtted, és a nehézséget persze azt jelenti, hogy kiválaszd: melyiken haladj tovább, egy teljesen új és jobb életbe.

Oroszlán

Pénzügyek és karrier tekintetében várhatóak váratlan fejlemények. Csak nem rábukkansz egy tehetős befektetőre Oroszlán, vagy ismersz valakit, aki a segítségedre lehet az előrelépésben? Ritka jó ajánlatot kaphatsz, ami megoldja az anyagi problémáidat. Egy karnyújtásnyira lesz tőled a jövő, amelyet megálmodtál magadnak, és amiért természetesen keményen dolgoztál. Ráadásul egy régóta fennálló problémának is búcsút inthetsz!

Nyilas

A napokban megismerkedhetsz egy külföldivel vagy valaki olyannak, aki külföldre készül, de legalábbis az életmódváltáson gondolkodik. Azonkívül, hogy összebarátkoztok, inspiráló hatással lehet rád, és úgy dönthetsz: vele mész! Vagy legalábbis te is kilépsz a komfortzónádból, és teljesen új életet kezdesz. Nagy az esélye annak, hogy külföldön teszed meg, de ha az országban maradsz, akkor is megváltoztathatod a munkahelyedet vagy a lakóhelyedet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves