Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. május 8: A Mérleg borotvaélen táncol, a Skorpió meglepő családi titkot hall

2024. május 08.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2024. május 8: A Mérleg borotvaélen táncol, a Skorpió meglepő családi titkot hall
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint a mai nap zavartak, nyugtalanok lehetnek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos 

Összességében az előrejelzés a mai napra meglehetősen jó. Mivel ez egy kedvező nap a társasági tevékenységekre, miért nem gyűltök össze a barátokkal, és beszéled meg velük a legújabb történéseket az életedben? 

Bika 

Az elmúlt napokban kissé elveszettnek érezted magad? A köd ma felszállhat, és lehetővé teszi, hogy végre tisztán láss. Valószínűleg alig várod, hogy eldöntsd azt a kérdést, ami nyugtalanította és megzavarta az ítélőképességedet. Csak ne kapkodj el semmit, Bika

Ikrek 

Lehet, hogy kissé kiábrándultnak érzed magad vagy talán elvesztetted az önmagadba vetett hitet. A mai naptól fogva megkönnyebbülést fogsz érezni. Egy új szakasz veszi kezdetét az életedben, ami helyrebillenti a lelki világodat. 

Rák 

Kísértést érzel bizonyos ügyek radikális megoldására. Fájdalmasan tudatában vagy bizonyos hibáknak, és készen állsz kijavítani őket. De ez most túl nagy falat, és nem számíthatsz arra, hogy egy nap alatt mindent megoldasz. 

Oroszlán 

A mai nap meglehetősen nyugodt lesz a külső eseményeket tekintve, de a belső világosban nyugtalanságot tapasztalhatsz. Ma szeretnéd megtalálni a megoldást szívfájdalmaidra és karrierrel kapcsolatos problémáidra.

Szűz

Sokat kell gondolkodnod a szakmai céljaidon, Szűz. Vannak előtted új lehetőségek vagy milyen módok kínálkoznak a dolgok javítására? Az elméd ma percenként ezer kilométert fog megtenni. Azok, akik veled töltenek időt, a nap végére teljesen kimerülhetnek, annyit fognak ötletelni veled! 

Mérleg 

Egyszerűen nem tudsz mindent egyszerre, Mérleg. Hogyan szeretnéd csökkenteni a stresszt és felépülni a lelki bajaidból, miközben továbbra is szupersztár akarsz lenni életed minden területén? Ha tovább feszíted a húrt, ki fognak fogyni a tartalékaid. Légy óvatos!

Skorpió

Érdekes, meglepő családi titkok juthatnak ma a tudomásodra, vagy olyan történetek, amikről nem tudtál, és az is előfordulhat, hogy némelyik egészen megzavar. Időre lesz szükséged, hogy helyre tudd tenni magadban a hallottakat.

Nyilas

Kicsit nehéz lesz ma veled beszélgetni, Nyilas. Ez egy olyan nap, amikor mindennel és mindenkivel elégedetlen vagy, de nem szeszélyből, hanem mert tényleg senki sem hozza a formáját, még te sem. Azért ne légy túlzottan kritikus!  

Bak

Feszültnek és nyugtalannak érzed magad, mert nem úgy alakulnak a dolgok, mint ahogy eltervezted. Nem érdemes emiatt bosszankodni. Ez egy ilyen nap, Bak, holnap már eredményesebb leszel!

Vízöntő

Ideje kiállni az érdekeidért, Vízöntő. Ugyanolyan jó vagy, mint bárki más, miért nem hiszed el? A probléma az, hogy nagyon érzékeny vagy az egodra, és nem szeretnéd, ha sérülne. Ám, ha nem kockáztatsz, nem is nyersz!

Halak

Tökéletes nap a mai ahhoz, hogy átgondold a terveidet és kiküszöböld az esetleges hibákat. Sőt, ha van egy ötleted, aminek a megvalósításához segítségre, partnerre lenne szükséged, érdemes ezen napon beszélned az illetővel a terveidről.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves