Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

POZITÍV VÁLTOZÁSOK

3 csillagjegy, akinek az élete pozitív átalakuláson megy keresztül a hétvégén

2024. április 27.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
3 csillagjegy, akinek az élete pozitív átalakuláson megy keresztül a hétvégén
© Shutterstock

Ez a 3 csillagjegy fellélegezhet, mert végre pozitív irányt vesz az életük.


Véget ért a Merkúr retrográd és most, hogy újra egyenesbe kapcsolt, a Bika Nappal karöltve megérkeznek a pozitív energiák a zodiákus tagjainak életébe. A horoszkóp szerint 3 csillagjegy már a hétvégén érzékelni fogja ennek a hatását:

Kos

A napfogyatkozások és a Merkúr retrográd eléggé megviselt téged, különösen az idegrendszeredet, ugye, Kos? De a napokban végre elkezd minden rendeződni az életedben. Kicsit olyan érzésed lehet, mintha most kezdődne az év. Hirtelen több új lehetőség is megnyílik előtted, nem győzöd kapkodni a fejedet, hogy mégis melyiket válaszd. Sőt, a korábbi erőfeszítéseid is váratlanul meghozhatják a kívánt eredményt.

Mérleg

Kitartottál és harcoltál a győzelemért. Nehéz időszakot tudhatsz magad mögött Mérleg, de most már hátradőlhetsz és kifújhatod magad, mert megkapod a méltó jutalmadat az erőfeszítéseidért. Látni fogod, hogy semmi nem ment kárba, és minden meglesz, amit elterveztél és amire vágytál. Sorra oldódnak meg a problémáid és tűnik el a feszültség, a problémákkal együtt az életedből.   

Bak

Így, hogy megindult a Merkúr előre, sokkal békésebbnek érzed az életedet, mint akinek nagy kő esett le a szívéről. A munkahelyi és párkapcsolati problémák megoldódnak, és ezzel együtt olyan pozitív energiák érkeznek az életedbe, amik löketet adnak a céljaid eléréséhez. Végre sikeresnek, eredményesnek érezheted magad és akár jutalomban is részesülhetsz. Most már nagyon ígéretesnek látod a jövődet!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves