Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek az áprilisi telihold nagy változásokat hoz az életébe

2024. április 25.

2 perc olvasás

ELLE

csillagjegy horoszkóp változás telihold
3 csillagjegy, akinek az áprilisi telihold nagy változásokat hoz az életébe
© Shutterstock

3 csillagjegynek fel kell készülnie a következő napokra, ugyanis minden megváltozik majd. 


3 csillagjegynek hatalmas változás áll be az életében. Ők azok, akiknek fel kell készülniük arra, hogy semmi nem lesz már ugyanolyan, mint eddig. 

Ikrek

Ebben az időszakban komoly fordulópontot fogsz megélni a karriered terén, Ikrek. Akár úgy döntesz, hogy abbahagyod és továbblépsz, akár arra kényszerülsz, hogy folytasd, hidd el, jobb lesz. Ne kapcsolj pánik üzemmódba, mert a következő szuper lehetőség közelebb van, mint gondolnád, csak biztosnak kell lenned abban, hogy készen állsz rá. Ezen kívül, a Hold hatással lehet az egészségedre is, így ebben az időszakban a kiegyensúlyozott étrend, és a testmozgás lesz a legjobb barátod.

Skorpió

Ahogy a telihold leszáll a csillagjegyedben, a Skorpióban, ez egy új út felé nyitja meg számodra az utat. Áttörést fogsz tapasztalni ezen égi esemény során, amely felkészít életed következő fejezetére. Ezalatt az idő alatt észre fogod venni, hogy a mostani életed egyes részeinek már rég a múltadnak kellene lennie. Tanuld meg elengedni őket, és bízz abban, hogy ami rád vár, az még jobb lesz, mint ami most van. Ebben az időszakban a sorsod a kedvedre tesz majd, ezért győződj meg róla, hogy világos elképzelésed van arról,  milyennek szeretnéd az életedet.

Bak

Amikor a telihold energiával tölti fel életed szociális szektorodat, változást fogsz észrevenni a baráti körödben. Legyen szó egy nagyobb eseményről vagy egy baráti összejövetelről, találkozol valakivel, aki segít a jó irányba vinni a szakmai és a magánéletedet. Ám a szabály megváltoztathatatlan: Ahhoz, hogy egy új embernek legyen helye az életedben, a régiek közül valakinek mennie kell. Ne sajnáld, mert az új személy új lehetőségeket és a boldogság új szintjét hozza magával.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves