Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. április 29-május 5.: A Kos élete varázslatossá válik, a Mérleg megkapja, amire vágyik

2024. április 29.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. április 29-május 5.: A Kos élete varázslatossá válik, a Mérleg megkapja, amire vágyik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Április 29-én a Vénusz belép a Bikába és ez rengeteg örömöt hoz a csillagjegyeknek. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Amikor az uralkodó bolygód, a Mars találkozik a Neptunusszal 29-én, az élet varázslatosabbá válhat, ugyanakkor hihetetlenül szétszórt lehetsz. Ha stresszesnek vagy kiégettnek érzed magad, és még néha a létezés is nehezedre esik, akkor a legjobb lenne egy időre félretenni a fontosabb feladataidat. Ezen a héten jobb napozással tölteni az időt, mint a laptopot koptatni.

Bika

Miután néhány hétig a felhők között voltál, ideje visszatérni a földre. Uralkodó bolygód, a Vénusz 29-én megérkezik a jegyedbe, elhozva az önszeretet és a szépség időszakát. Nagy a kísértés, hogy kicsit lazábbra vedd a formát, és ezt is kellene tenned. Ne hagyd, hogy a Plútó hatása becsapjon és siettessen téged!

Ikrek

Ha ezen a héten és május nagy részében a pihenést helyezed előtérbe Ikrek, az felkészít egy dinamikusabb időszakra, ami júniusban vár rád. Nem kell elrejtőznöd, csak most érdemes kerülni a kimerítő összejöveteleket. Ugyanakkor ez egy jó hét arra, hogy naplót írj, és feldolgozd a múltat és mindazt, ami nyomaszt.

Rák

A múlt heti Skorpió teliholddal megérkezett a világos betekintés a vágyaidról és arról, mennyit sikerült tenned értük az utóbbi időben. A felfedezések integrálása némi bátorságot igényel. Hogyan tudod érvényesíteni ezeket az igényeket? Egy nehéz beszélgetés egy barátoddal vagy akár a főnököddel elsején rámutathat a következő lépésre.

Oroszlán

Az elmúlt hetekben nagy volt rajtad a nyomás, hogy kibékülj az exeddel, kifizesd a számláidat vagy rendezd az adósságodat. Ez a folyamat 29-én éri el elsöprő csúcspontját, amikor el kell döntened, megéri-e elveszíteni önmagadat azért, hogy valaki mást boldoggá tegyél. A hét vége felé megváltoznak a dolgok, amikor egy új lehetőség jön az utadba.

Szűz

Most, hogy végre véget ért a Merkúr retrográd, készen állsz megreformálni az egészségedet, az időbeosztásodat. Rengeteg cél és vízió pörög az elmédben Szűz, de hogyan fogod elérni, megvalósítani ezeket, ha nem szánod rájuk az időt? Gondold át alaposan, milyen lehetőségeid vannak és ne kapkodj el semmit!

Mérleg

29-én a sors elkezdi letesztelni a (leendő) párkapcsolatodat. Miután a Mars 30-án belép a szűkszavú Kos jegyébe, minden kérdéses helyzetet tisztázhatsz. Ugyanakkor megkönnyebbülést tapasztalhatsz, mert ezen a héten megkapod azt, amit kérsz. Már csak kérned kellene, Mérleg!

Skorpió

A hét azzal kezdődik, hogy elkap egy romantikus fantázia vagy egy kreatív projekt gondolata, amit mindenáron meg akarsz valósítani. Aztán 30-án uralkodó bolygód, a Mars a Halakból a dinamikus Kosba közé költözik, te pedig ötletelni, alkotni, randizni kezdesz, megújítod a kapcsolataidat, az életedet, szóval az élet számodra nagyon mozgalmas lesz.

Nyilas

Amikor a Vénusz 29-én elhagyja a Kost, valamint a parti szektorodat a Bikába és a munkaszektorba költözik. Mi a helyzet azokkal a feladatokat, amiket a háttérbe helyeztél? A héten hirtelen esedékessé válnak! A nyomás ellenére a Vénusz segít abban, hogy megálld a helyedet és teljesítsd a kihívásokat.

Bak

A Vénusz 29-én belép a Bikába és az élvezeti szektorba, és beköszönt az év legromantikusabb és legkreatívabb időszakába számodra. Akár egyedülálló, akár párban élő vagy, nincs jobb alkalom a randizásra. Varázslatos élményekben lehet részed, ha elereszted a fantáziádat.

Vízöntő

A napokban különösen nehéznek érezheted a helyzetedet, mivel a Plútó megkezdi retrográd mozgását a jegyedben. Január óta gyors átalakulásokon mentél keresztül, és jelentős veszteségek mellett nagy győzelmeket is elértél. Az életet megváltoztató események innentől nem jönnek olyan gyorsan, és ez a hét arról szól, hogy tarts egy kis szünetet, és átgondold az eddig történteket.

Halak

A Vénusz 29-én belép a Bikába, és megkezdi az egyszerű örömök időszakát. Ez a hét a délutáni kávézói kirándulásokról szól, a könnyed flörtölésről, és hogy séta közben megállj gyönyörködni a környezetedben. Akár egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban élsz Halak, fontos, hogy életed minden részét édesebbé tedd, különösen az önmagaddal való kapcsolatodat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves