Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2024. február 16-18.: Az Ikrek életében nagy változások mennek végbe, a Skorpió párkapcsolata révbe ér

2024. február 16.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2024. február 16-18.: Az Ikrek életében nagy változások mennek végbe, a Skorpió párkapcsolata révbe ér
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A következő napokban jelentős pozitív változásokon mehet keresztül a csillagjegyek élete. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A hétvégén rád mosolyoghat a szerencse a pénzügyekben. Meglehet, nem várt összeg üti a markodat egy meglepő forrásból vagy megérkezik a bónusz, amiben reménykedtél. Bátran lepd meg magadat és szeretteidet valamivel az összegből, de persze ügyelj arra, hogy ne szórd el az egészet.

Bika

Vigyázz, Bika és figyelj oda a figyelmeztető jelekre, valamint megérzésekre. Hallgass az ösztöneidre, ha rossz érzésed van valakivel vagy egy bizonyos lehetőséggel kapcsolatban. A napokban könnyen visszaélhetnek a bizalmaddal, akár a közvetlen környezetedben is.

Ikrek

Nagy változások mehetnek végbe az életedben. Olyan lehetőségeid adódnak, amik teljesen új irányba terelhetik az életedet. Valószínűleg sorsfordító döntéseket hozol meg a napokban. Mindent összevetve erősnek és határozottnak tűnhetsz mások előtt, és magabiztosabbnak is érzed magad.

Rák

Tökéletes ez a hétvége a kapcsolatépítéshez, Rák. Több izgalmas összejövetelre is hivatalos vagy, ahol lehetőséged adódik új barátságokat vagy előnyös partnerségeket kialakítani. Sőt, ha egyedülálló vagy, megismerkedhetsz valakivel, aki már az első pillanatban elrabolhatja a szívedet.

Oroszlán

Amennyiben dolgoznod kell a hétvégén, használd ki a csillagok támogatását és kérj bátran fizetésemelést vagy előléptetést. De arra is tökéletes a következő néhány nap, hogy megpályázd álmaid munkáját vagy egyáltalán átgondold a karrierrel kapcsolatos terveidet. Érdemes lehet meghallgatni a szeretteid tanácsát ez ügyben.

Szűz

A hétvégén sokat töprengsz azon, hogy tovább kellene képezni magad, de legalábbis tanulhatnál valamit. A napokban utána nézel, milyen lehetőségeid vannak és rá is találhatsz a számodra legtökéletesebb lehetőségre. Viszont, ha megosztod a szeretteiddel a terveidet, tudnod kell arról, hogy nem mindenki fog támogatni, de ne törődj ezzel!

Mérleg

Úgy néz ki, hogy a partnered jelentős pénzösszeghez juthat. Talán meg is lep azzal, amire vágysz, vagy így lehetőségetek adódik megvalósítani a közös álmotokat, legyen az utazással vagy otthonnal kapcsolatos. Az egyedülálló Mérlegek pedig nem várt helyről kaphatnak segítséget a gondjaik megoldásához.

Skorpió

Végre megtörténhet a hétvégén az, amire annyira vágytál, Skorpió. Anélkül, hogy felhoznád, szóba kerülhet az összeköltözés, a házasság vagy éppen a családalapítás, és a szerelmed hajlandó megadni azt, amiben reménykedtél. Az egyedülállókat is érheti meglepetés a következő napokban.

Nyilas

Nagyon elfoglalt leszel a hétvégén, Nyilas. Több programod is van betervezve, másrészt előrehaladást érsz el a régóta halogatott feladatok listáján is. Azért ügyelj arra, hogy ne csak a kötelezettségeid ellátásról szóljanak a napok, hanem jusson időd a pihenésre is. A szeretteiddel sem ártana több időt tölteni.

Bak

Szakíts időt a játékra, Bak. Legyen ez a hétvége más, mint a többi! Te is szórakozhatnál és élvezhetnéd kicsit az életet, nem kell örökösen hasznos feladatokat ellátnod. Éld ki a művészi hajlamaidat, valósítsd meg az ötleteidet és merj bátran bolondozni. Meg fogsz lepődni azon, milyen pozitív hatással lesz rád.

Vízöntő

Szánj időt a családodra és a barátokra. Ez egy nagyszerű hétvége ahhoz, hogy megjavítsd és elmélyítsd a különböző kötelékeket, sőt, akár új alapokra is helyezd. Meghitt beszélgetésekben lehet részed, miközben rengeteg fontos dolgot megtudhatsz azokról, akiket igazán szeretsz.

Halak

Mondd ki, amit ki kell mondanod, Halak. Ez a hétvége mindenfajta kommunikációhoz tökéletes. Elmondhatod szóban, írásban, telefonon azt, ami a szívedet nyomja, amit fontosnak tartasz, a többit pedig bízd a többiekre. Ezzel nemcsak a lelkednek teszel jót, hanem a kapcsolataidat is előmozdíthatod.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves