Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, akinek a pénzügyei pozitív irányba változnak hétvégén

2024. február 16.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp pénzhoroszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek a pénzügyei pozitív irányba változnak hétvégén
© Shutterstock

Néhány csillagjegy anyagi helyzete felvirágzik a napokban.


A Vénusz hamarosan belép a Vízöntőbe, ez pedig néhány csillagjegy számára azt jelenti, hogy a szerelmi életük felpezsdül, míg mások az anyagiak terén arathatnak sikert.

Alapvetően extra energiák segítik a csillagjegyek életét, ám ezekkel a lehetőségekkel meg is kell tanulniuk élni!

Nézd meg, te mire számíthatsz a következő napokban!

3 csillagjegy, akinek a pénzügyek terén nem lehet panasza

Bika

Az elkövetkezendő napokban koncentrálj magadra és a személyes fejlődésedre. Így tesznek majd a munkahelyeden is, és az eddigi erőfeszítéseid egy nagy összegű bónusszal jutalmazzák. A pénzzel most takarékoskodj, ne költs felesleges dolgokra, mert ha befekteted a pluszpénzt, később bőségesen megtérül majd.

Ikrek

A munka minden energiádat elviszi, de megpróbálod a nap végén benn hagyni a problémáid, hogy otthon már tényleg csak a szeretteidre koncentrálhass. Pihenésre lenne szükséged, amire hamarosan lehetőséged is lesz, ugyanis egy eladást olyan sikeresen bonyolítasz le, hogy jóval több pénz ütheti a markod, mint amire számítottál.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Rák

Egy régi befektetésed szárnyalni kezd, és végre olyan, szemmel is jól látható összeghez juthatsz hozzá, ami gondtalan életet biztosít egy időre. Töltődj fel energiával, de ne feledkezz meg arról sem, hogy egy hasonló befektetés a későbbiekben is jól jöhet majd, de erről most kell gondoskodnod!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves