Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÖRÖMHÍR

3 csillagjegy, aki örömhírt kap a hétvégén

2024. február 17.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki örömhírt kap a hétvégén
© Shutterstock

Óriási öröm ér 3 csillagjegyet a napokban és valami olyan történhet velük, amire talán nem is számítottak.


Jelenleg öt bolygó is a Vízöntőben áll: a Nap, a Vénusz, a Merkúr, a Mars és a Plútó, ez pedig elképesztő eseményeket, sorsfordító változásokat idézhet elő. Viszont a horoszkóp szerint 3 csillagjegy ritka jó hírt hallhat a hétvégén, ami akár a jövőjét is meghatározhatja:

Skorpió

A teremtő képességeid hihetetlenül erősek a hétvégén, Skorpió. Éppen ezért, ha van valami, amit szeretnél megkapni, elérni, dolgozz rá gőzerővel. Nem marad el a jutalmad, és érkezhet a hír, hogy tiéd az álommunka, az álompasi vagy legalábbis összejött az, amiben reménykedtél. Éppen ezért ha van rá mód, tedd meg hétköznapi szinten is a szükséges lépéseket.

Vízöntő

Kimagaslóan sikeres lehetsz a napokban, kedves Vízöntő. Akár több olyan jó hírt is kaphatsz, amire talán még nem is vagy felkészülve. Előléptetést, fizetésemelést kaphatsz, esetleg tiéd lehet a vágyad tárgya. A hétvégi örömhír csupán a kezdet, valójában mostanában kezdenek megvalósulni az álmaid.

Halak

Az univerzum meghallgatta a kérésedet, legalábbis ez lehet a benyomásod, Halak, mikor felhívnak téged, vagy más úton, de megosztják veled a hírt, amiben annyira bíztál. Most igazán minden esély megvan arra, hogy teljesüljenek a kívánságaid és ez nemcsak boldoggá fog tenni, hanem hatalmas erőt is, és talán így jobban bízni kezdesz a képességeidben vagy éppen az univerzum erejében.  

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves