Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek mozgalmasan indul a következő év

2023. december 30.

1 perc olvasás

ELLE

csillagjegyek horoszkóp szerencse zodiákus 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek mozgalmasan indul a következő év
© Shutterstock

Közeledik 2024, ennek a 3 csillagjegynek pedig igazán jól indul! 


Már csupán pár nap maradt 2023-ból, így itt az ideje, hogy felkészülj a következő évre. Az alábbi 3 csillagjegy nagyon szerencsés lesz, hiszen annyira jól indul majd számukra 2024, hogy alig akarják elhinni!

Kos

Legtöbbször erős, határozott vagy, és nem szereted, ha az emberek meglátják a sebezhető oldalad. Számodra 2024 erről fog szólni, mivel végre lebontod a falaidat. Ennek köszönhetően sok új, izgalmas ember ismerhetsz meg, és akár a szerelmi életedben is változás történhet. Új kapcsolatokat építesz ki, ami a szakmai fejlődésedre is hatással lesz. 

Rák 

Sokszor érezted úgy ebben az évben, hogy az emberek kihasználnak. Gyakran emiatt fáradt, kimerült is lehettél. Ennek 2024-ben vége, mivel végre meghúzod a határokat, és nem engeded, hogy mások leszívják az energiáid. Itt az ideje, hogy olyan emberekkel vedd körbe magad, akik értékelnek.

Vízöntő

Sokszor magadba zárod az érzelmeidet, és nem fejezed ki. Ez ahhoz vezetett, hogy háttérbe szorultál, és olyan emberek kerültek előtérbe, akik jobban kifejezik az érzéseiket. 2024-ben jobban előkerül az érzelmes oldalad, így végre több figyelmet kapsz, ami már régóta jár. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves