Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Év végi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a Merkúr segít átlendülni az akadályokon

2023. december 29.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp merkúr 3 csillagjegy újévi horoszkóp
3 csillagjegy, akinek a Merkúr segít átlendülni az akadályokon
© Shutterstock

Egy-egy csillagjegy számára jól jöhet most az extra energia.


Az év végéhez közeledve sokan úgy érzik, hogy elfáradtak, és a türelmük is elfogyott. De néhány csillagjegy jó pozícióba kerül a Merkúrnak köszönhetően, így könnyedén veszi majd az akadályokat.

Egyeseknek még a legkomolyabb problémákat is sikerül megoldaniuk, ennek köszönhetően a 2024-es évük is jobb hangulatban indulhat majd.

Nézd meg, hogy te is számíthatsz-e egy kis extra energiára?

3 csillagjegy, akinek a Merkúr nyújt segítséget

Kos

Bizonyos helyzeteket már nem tudsz megoldani olyan hatékonyan, mint korábban. Fontos számodra, hogy a vitás helyzetekből nyertesként kerülj ki, de ez az utóbbi időben nem mindig sikerült. A Merkúr azonban olyan megoldásokat kínál, amelyekből hosszú távú következtetéseket vonhatsz le. Szerencsére sikerül minden komolyabb problémádat lezárni még ebben az évben, hogy 2024-ben tiszta lappal indulhass.

Ikrek

Imádod az év végi időszakot, amikor több időt tölthetsz a barátaiddal, de ha őszinte vagy magadhoz, valójában saját érdekeid miatt tesz boldoggá egy-egy baráti találkozó: ilyenkor mindenáron te akarsz a középpontba kerülni. Ezt alkalmanként a barátaid is nehezményezik, amin megsértődsz. A Merkúr azonban lehetővé teszi, hogy határt szabj a saját exhibicionizmusodnak, és talán a környezeted is toleránsabbá válik.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Vízöntő

Nem mindig mersz szembenézni az érzéseiddel, pedig egy bizonyos pont után ez elkerülhetetlen. A szerencsés bolygóállásnak köszönhetően most végre összeszeded a bátorságod, is mersz beszélni az érzéseidről azoknak is, akiket azok közvetlenül érintenek. Hidd el, egy sokkal nyugalmasabb évet indíthatsz, ha őszintén megbeszélitek a nézeteltéréseiteket még idén.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves