Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BETEGSÉG

A rák jele lehet, ha ezt a 3 dolgot tapasztalod reggel

2024. március 09.

1 perc olvasás

ELLE

rák rák jelei
A rák jele lehet, ha ezt a 3 dolgot tapasztalod reggel
© Shutterstock


Egy gyógyszerész hívta fel a figyelmet arra, hogy ez a 3 ártatlannak tűnő jel, a rák jelei is lehetnek.


Ideje, hogy odafigyelj magadra reggelente. Ugyanis vannak olyan rák tünetek, amelyek a nap ezen szakaszában jelentkeznek.

A rák reggeli jelei

A betegség korai jelei ébredéskor jelentkezhetnek, egy gyógyszerész most arra figyelmeztet mindenkit, forduljanak orvoshoz, ha tapasztalják magukon ezeket a tüneteket. Bár nem mindig a rák miatt jönnek ezek elő, jobb a következetesség és az állandó ellenőrzés.

El nem múló köhögés

A dohányosok körében gyakori a reggeli köhögés, de hogyha két hét után is nagyon erősen jelentkezik minden reggel ez a jel, akkor ideje, hogy orvoshoz fordulj. Még akkor is, ha nem dohányzol.

Erős izzadtság éjszaka

Az erős izzadtság is egy baljós jel lehet, egyáltalán nem normális, hogy extrém mértékben izzadsz alvás közben. Ha pedig még az alvásod rovására is megy, az még rosszabb, mert nem tudod kipihenni magadat, ami tovább rontja a helyzetet.

Fáradt ébredés 

Egyáltalán nincs rendben, hogy ha egy átaludt éjszaka után reggel, vagy akár egész nap fáradtnak érzed magadat. Persze, van amikor az ember nem alszik annyira jól, de ha itt is több mint két hétig fennál ez a probléma, azt érdemes kivizsgáltatni.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves