Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Kutyakvíz!

Tudod a legfontosabb dolgokat a kutyákról? Teszteld magad!

2023. június 29.

1 perc olvasás

Gyulai Bence

kutya háziállat kvíz
Tudod a legfontosabb dolgokat a kutyákról? Teszteld magad!
© Fotó: Shutterstock

Mennyit tudsz a kutyákról, az egyes kutyafajtákról? Egy igazán izgalmas kvízt állítottunk össze, próbáld ki, hány százalékosra sikerül!


Újabb kvízt állítottunk össze neked, a mai téma: minden, ami kutya!

Kutyakvíz!

Ha szereted a kvízeket, reméljük, már törzsolvasónk vagy, mert rendszeresen jelentkezünk egy-egy izgalmas és szórakoztató kérdéssorrral. Ezúttal egy állatos témát választottunk: akár van saját kutyád, akár nincs, érdekes lehet tesztelni, hogy mennyit tudsz erről a roppant elterjedt háziállatról. Mindenhol ott vannak ők, mert még Erzsébet királynő halála kapcsán is kutyákról olvastunk, a Gucci tervez ebeknek is, de persze méregdrágán, sőt, a háziállat még egy párkapcsolatban is fontos szerepet játszhat.

A spanyolviasz feltalálására ezúttal sem törekedtünk, a méltán népszerű, jó öreg feleletválasztós kérdéstípust találod majd a játékban, azaz mindig négy válaszlehetőség közül kell megtippelned, hogy melyik a helyes. Lesznek könnyebb kérdések és persze nehezebbek is, tippelj mindig a legjobb tudásod szerint!

A kvízben használt fotók forrása: Shutterstock.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves