Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KUTYA LUXUS

Őrület, mennyibe kerül a Gucci kutyáknak tervezett ágya!

2023. április 01.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés luxus Dekoráció gucci kutyaágy kutyatál
Őrület, mennyibe kerül a Gucci kutyáknak tervezett ágya!
© Gucci

A Gucci luxus kutyaágyakat dobott piacra közel 2 és fél millió forintért darabonként.


A mesés luxus nem csak az emberek kiváltsága a Gucci szerint, hanem négylábú társaiké is. Az olasz divatház háziállat kollekciójának darabjai közé tartozik egy közel 2 és fél millió forintba kerülő kutyaágy vagy inkább kanapé, ami olyan plüss kárpitot kapott, amit folt- és antibakteriális szerrel kezeltek. A szövetet mágnesekkel rögzítették a fa kerethez, így könnyen eltávolítható baleset esetén.

A csillagos eget súroló ár ellenére a kutyabarátoknak akár 14 hetet is várniuk kell, hogy megkapják az ágyat, mivel rendelésre Olaszországban készülnek. A Gucci különleges kollekciójában szerepelnek még fél millió forintos kutyatálak és hasonló árazású kis állatpulóverek is.

A Gucci kisállatdivat kínálatában természetesen sok helyen megjelenik a márka jellegzetes GG motívuma így a tálka nyomatán, de a divatház ikonikus öveire emlékeztető nyakörveken és hámokon is.


"Az örömteli kollekció a márkához szervesen kapcsolódó logókat, anyagokat és szimbólumokat miniatűrben újraértelmezi."


-nyilatkozta a divatmárka a kollekcióról.

Eközben a divatház a közelmúltban egy sztárokkal teli, csábító új reklámmal jelentkezett a Gucci Guilty kampányhoz, amiben Julia Garner, A$AP Rocky és Elliot Page kacér beszélgetését láthatjuk egy luxus otthonban.

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves