Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Fawn from the Garden

A Fawn from the Garden szárazvirágokkal tesz mindent szebbé és színesebbé

2024. június 25.

3 perc olvasás

ELLE

lakberendezés virág szárazvirág Fawn from the Garden
A Fawn from the Garden szárazvirágokkal tesz mindent szebbé és színesebbé
© Simics Balu

Talán két dolog van az életben, ami sosem megy ki a divatból, vagyis legyen három: a szerelem, a természet és az emlékek. Miben találkozhat ez a három dolog egyszerre? A virágokban, és azon belül is, a szárazvirágokban.


A virágokkal az idők kezdete óta díszítjük otthonainkat és fejezzük ki érzéseinket. Elmondhatjuk egy szál virággal, ha szeretünk, egy óriási hajkoszorúval, ha a nyarat várjuk, kifejezhetjük és köszönthetjük az otthon melegét egy kopogtatóval, sőt a barokk időkben még üzenni is lehetett, egy-egy kis csokorral, ha az emberek az orruk alá tartották, ez volt a tussie-mussie.

Így dobnak fel mindent a szárazvirágok

Sok esetben ezeket a virágokat szeretnénk megőrizni, mint egy kis souvenirt életünk kalandjaiból, hogy évekig csodálhassuk őket, vagy emlékezzünk egy-egy alkalomra. Erre tökéletes megoldás a szárazvirág, és hogy miért?

Először is szögezzük le, nem azokra az összeszottyadt, barna, molyok rágta szárazvirágokra kell gondolni, amelyek a kert végében várják, hogy végre valaki lenyisszantsa őket, hanem azokra a sziporkázó, színekkel teli, gondosan szárított vagy szeretettel válogatott szárazvirágokra, amiket Ellánál, a Fawn from the Garden Instagram-oldalán láthattok. 

szarazviragok-2024
Simics Balu

A szárazvirág természetes és környezettudatos, könnyen lebomlik, vagy újra használható egy-egy eleme, emellett tartós, sok évig díszítheti otthonunkat, ha jól és gondosan tartjuk őket: vagyis erős párától és napfénytől védve. Könnyedén és festőien tud feldobni tereket, legyen szó pár szálról, csokorról vagy akár nagyobb kopogtatóról. Ella, a Fawn from the Garden virágkötője és grafikusa, immár két éve valósítja meg álmát vállalkozóként, szárazvirágokkal karöltve.

A rusztikus vonal áll műveihez közel, egy csipetnyi francia romantikával megfűszerezve. A természet minden kis szeglete, fényjátéka, kedvessége az, ami inspirálja őt és munkáját, akár egy kopogtató vagy akár egy esküvői meghívó tervezésénél. A koszorúk állnak a szívéhez a legközelebb, ezekben találta meg leginkább azt az érzést, amivel átélheti az évszakok körforgását, érzelmei kifejezését.

szarazviragok-2024
Simics Balu

Különleges alkalmakat is feldobnak a virágok

Kopogtató készítő workshopokat is szokott hirdetni, ahova barátnőkkel, szülőkkel, vagy csak self-care céllal is jó program elmenni, kikapcsolódni, elmélyedni az alkotásban és hazatérni egy saját kezű dekorációval, amiben persze Ella végig a segítségünkre van. Leánybúcsús programnak is tökéletes!

szarazviragok-2024
Simics Balu

A koszorúk mellett természetesen csokrokat és komplett esküvőket is szokott vállalni, hiszen a párok azért is választják a szárazvirágot, hogy még évekig csodálhassák őket, emlékezve így életük nagy napjára.

Így találkozik a három fent említett dolog a szárazvirágokban. Ha otthonodba keresel dekorációt, vagy közeleg a nagy napod, esetleg virágba borulva alkotnál te is, nézz be Ella Instagram-oldalára!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves